MISICE NAPRAVILE OPŠTU POMETNJU, NAKON BURE OSVANULA NOVA SLIKA: Sada drže novi simbol - evo šta tačno znači!(FOTO)
Misice, Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/FRONTINNAGASHI

KAKAV PRIZOR

MISICE NAPRAVILE OPŠTU POMETNJU, NAKON BURE OSVANULA NOVA SLIKA: Sada drže novi simbol - evo šta tačno znači!(FOTO)

Prvobitno su se pojavile šokantne fotografije srpske misice Interkontinental Valentine Petrović

Objavljeno:

Misice Srbije, Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova napravile su opštu pometnju na mrežama zbog fotografija na kojima zajedno poziraju.

Prvobitno su se pojavile šokantne fotografije srpske misice Interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Potom je isplivala fotografija gde poziraju pokazujući tri prsta, a sada je isplivala treća - najnovija fotografija predstavnica, koje su izazvale pravu buru u javnosti.

Na trećoj fotografiji Crnogorka Una Mugoša pozira sa našom misicom Valentinom Petrović, albanskom misicom Frontinom Gaši, kao i predstavnicom takozvane države Kosovo Besom Čitaku, pokazujući latinično slovo "L".

Inače, dva podignuta prsta u obliku slova "L" (palac i kažiprst) znače "E viva Montenegro", iliti "Živela Crna Gora".

Pogledajte fotografiju:

Misice
foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/FRONTINNAGASHI

Da podsetimo, naša predstavnica Valentina je nakon fotografije na kojoj rukama pokazuje dvoglavog orla, pokušala da se opravda u saopštenju na društvenim mrežama, a između ostalog navela je sledeće:

"U naletu euforije, povodom žurke, bila sam pozvana da se fotografišem. Velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bila trenutna nepromišljenost i glupa spontanost".

Nakon toga, albanski mediji su ošto reagovali zbog fotografija na kojima su albanska predstavnica, kao i predstavnica takozvane države Kosovo sa srpskom misicom pokazale tri prsta.

Pogledajte:

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.