Tramp u prvom obraćanju PLAKAO i PORUČIO: Biću predsednik svih Amerikanaca!
Foto: Reuters

Emotivan govor

Tramp u prvom obraćanju PLAKAO i PORUČIO: Biću predsednik svih Amerikanaca!

- Imamo sjajan ekonomski plan. Udvostručićemo rast i postati najjača sila. Istovremeno, razvićemo sjajne odnose s drugim zemljama. Nijedan san i izazov nisu preveliki - rekao je novi predsednik SAD
Objavljeno: 10:22h

Kandidat republikanaca Donald Tramp je pobedom u Viskonsinu prešao magičnu granicu od 270 elektorskih glasova i postao novi predsednik SAD. Hilari Klinton čestitala pobedu rivalu. Republikanci su zadržali većinu u Senatu i Predstavničkom domu Kongresa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On se u emotivnom govoru obratio naciji, a na pozorniciu je došao u pratnji žene i dece i dočekan je snažnim ovacijama.

"Hvala vam svima. Žao mi je što ste ovoliko čekali. Upravo sam dobio poziv od gospođe Klinton, koja je čestitala svima na našoj pobedi, a ja sam joj čestitao na borbi koja je bila lavovska. Biću predsednik svim Amerikancima", rekao je Tramp u prvom obraćanju po proglašenju rezultata.

On je u daljem obraćanju rekao da će SAD postati najjača sila.

- Bili ste tako lojalni tokom ovog 18-mesečnog puta. Imamo sjajan ekonomski plan. Udvostručićemo rast i postati najjača sila. Istovremeno, razvićemo sjajne odnose s drugim zemljama. Nijedan san i izazov nisu preveliki. Amerika se više neće zadovoljavati ničim što je manje od najboljeg. Želim da poručim svetskoj zajednici: pošteno ćemo se odnositi prema svima. l ljudima drugih nacija poručujem: želimo saradnju a ne konflikte.

Donaldt Tramp se potom zahvalio roditeljima, sestri i braći.

- Zahvaljujem svojim roditeljima, koji me sada gledaju s neba. Sjajni ljudi. Naučio sam toliko od njih. Bili su divni u svakom pogledu. Zahvaljujem i sestrama Meri En i Elizabet, koje su tu s nama. Svom bratu Robertu, mom velikom prijatelju.Svi treba da su na pozornici, ali su malo stidljivi - kaže.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.