NAPADNUTA STARIJA ŽENA (64): Monstrum je ZLOSTAVLJAO na INTENZIVNOJ NEZI, isplivali HOROR DETALJI!
Beskućnik/ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

jezivo

NAPADNUTA STARIJA ŽENA (64): Monstrum je ZLOSTAVLJAO na INTENZIVNOJ NEZI, isplivali HOROR DETALJI!

Stoga, porodica je bila prinuđena da pokrene proces pred sudom

Objavljeno: 18:56h

Nesvakidašnji incident dogodio se u Unvierzitetskoj bolnici u španskom gradu Kartagena, kada je jedan beskućnik, kom je takođe ukazivana pomoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi, pokušao s*ksualno da zlostavlja stariju gospođu (64) koja je bila na odeljenju intenzivne nege.

Kako navodi portal Infobae, starija žena je hospitalizovana 16. oktobra zbog pucanja aneurizme mozga sa subaragnoidalnim krvarenjem, a drama se dogodila u trenucima dok je putovala u Barselonu.

Prema svedočenju njene porodice, žena je hitno morala da bude prebačena u bolnicu u Kartageni kako bi se bližem odredio uzrok njenog stanja i prognoza oporavka, kako ne bi doživela trajno oštećenje mozga ili eventualno smrt.

Niko, međutim, nije ni slutio da će u ranu zoru, 21. oktobra, žena koja se bori za život biti žrtva manijaka koji se ušunjao kod nje u sobu i koji je, prema navodima medija i porodice, pokušao s*ksualno da je zlostavlja u totalno nesvesnom stanju.

– Rekli su nam da je to bio beskućnik koji je primljen u bolnicu. Zahtevamo da nam daju uvid u video snimke sa sigurnosnih kamera kako bismo zaista bili sigurni, ali osoblje ne želi to da nam omogući – naveo je jedan od članova porodice 64-godišnjakinje.

Stoga, porodica je bila prinuđena da pokrene proces pred sudom.

Iz bolnice, pak, tvrde da su dostavili celokupni materijal policiji.

– Odgovarajući protokoli su odmah aktivirani i svi dokazi i drugi elementi su dostavljeni vlastima kako bi se olakšala istraga slučaja i na taj način se razjasnilo šta se dogodilo – navodi se u saopštenju bolnice.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.