HOROR, ANA (25) DEČKU POSLALA SELFI, A ZATIM JE PRONAĐENA MRTVA: Krenula u vožnju biciklom i NALETELA NA MONSTRUMA
Ana, Foto: Printscreen/facebook

užas

HOROR, ANA (25) DEČKU POSLALA SELFI, A ZATIM JE PRONAĐENA MRTVA: Krenula u vožnju biciklom i NALETELA NA MONSTRUMA

Njena jakna, bicikl i torba kasnije su pronađeni u blizini seoskog imanja Huis ter Hajde

Objavljeno: 18:18h

Nažalost, svedoci smo da se već godinama u svetu dešava porast broja monstruoznih zločina, ubistava, silovanja. Tako je, i te 2017. godine slučaj ubistva Ane Faber doslovno zgrozio javnost.

Naime, policija je tog 12. oktobra 2017. godine pronašla telo 25-godišnje Ane, koja je nestala tokom vožnje biciklom u blizini Utrehta.

Njeno telo je pronađeno u rezervatu prirode u blizini Zivoldea, malog grada na istočnoj strani Flevolandskog poldera. Policija je odmah upozorila njenu porodicu da ima određene informacije koje su ih navele na pažljiv pretres područja.

Muškarac uhapšen u vezi sa njenim nestankom, koji dolazi iz Zivoldea, policiji je dao posebne informacije o tome gde se njeno telo nalazi.

Ana je poslednji put viđena 29. septembra uveče u Barnu, u blizini Utrehta, kada je poslala selfi dečku pre nego što je krenula na vožnju biciklom. Možda je pokušala da se skloni od oluje, a signal njenog telefona je uhvatio predajnik južno od Soesta oko 19.30, i to je bio njen poslednji poznati trag.

Njena jakna, bicikl i torba kasnije su pronađeni u blizini seoskog imanja Huis ter Hajde.

Naime, 27-godišnji osuđeni silovatelj, koji je boravio u psihijatrijskoj klinici nedaleko od rute kuda je i Ana krenula, uhapšen je ranije ove sedmice. Sudije su mu ranije u četvrtak odredile pritvor. Majkl P. je 2012. bio osuđen na 11 godina zatvora zbog brutalnog silovanja dve tinejdžerke i niza pljački, ali je pušten iz klinike u okviru programa resocijalizacije.

Prema poslednjim informacijama iz 2019. godine, njen ubica osuđen je na kaznu od 28 godina zatvora, a njegova krivična odgovornost je umanjena zbog njegovog psihološkog stanja.

(Espreso/objektiv/ dutchnews.nl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.