POLICAJAC ZBOG OBAVEZNE VAKCINACIJE DAO OTKAZ: Guverneru Vašingtona poručio 1 stvar - poljubi me u d***! (VIDEO)
Policajc, Foto: Printscreen/Fox news

ŠOKANTNO!

POLICAJAC ZBOG OBAVEZNE VAKCINACIJE DAO OTKAZ: Guverneru Vašingtona poručio 1 stvar - poljubi me u d***! (VIDEO)

Lemej je istakao rasprostranjeno neslaganje sa obavezom, rekavši da ti policajci verovatno neće dugo nositi značku

Objavljeno:

Policajac iz države Vašington, koji je bio primoran da se povuče nakon što je odbio da primi vakcinu protiv korone, objasnio je zašto je rekao demokratskom guverneru demokrata Džeju Insliju da „poljubi me u d...“ nakon što je služio 22 godine.

"Kada smo započeli ovaj program, bilo je nekoliko stotina voljnih da dobiju otkaz", rekao je Lemej. "Pa, onda su počeli da gledaju svoje finansije."

Uprkos tome, Lemej je istakao rasprostranjeno neslaganje sa obavezom, rekavši da ti policajci verovatno neće dugo nositi značku.

"Ljudi koji su se vakcinisali u državi Vašington", objasnio je Lemej, "zaista su to učinili dovoljno dugo da završe svoju karijeru nekoliko meseci ili da nađu drugi posao."

Prema Lemeju, on je podneo versko izuzeće od vakcinacije, i iako je to u početku bilo prihvaćeno, odjeljenje je objasnilo da neće moći nastaviti svoju trenutnu ulogu. Suočio se sa potencijalnim preseljenjem, novim poslom, pa čak i smanjenjem plata.

"Oni su ipak prihvatili naša izuzeća nakon nekog vremena, ali su nam tada rekli, izvinite, ne možete raditi svoj posao sa izuzećem", objasnio je LaMai. "Pa su izašli i rekli nam:" Pa, možemo vas prekvalifikovati za drugu poziciju, ali postoji samo nekoliko pozicija i moraćete da se preselite preko države. "

Guverner Vašingtona Džej Insli izdao je prošlog leta naredbu o obaveznoj vakcinaciji, koji je stupio na snagu 18. oktobra i pogađa sve državne službenike. Inslijeva politika je jedna od najstrožih u zemlji i ne dozvoljava često testiranje kao alternativu vakcini.

"Negodovanje javnosti je bilo neverovatno", rekao je Lemej. "Građani Sjedinjenih Američkih Država su me kontaktirali i podržali, to je neverovatno."

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Foks njuz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.