ČOVEK KRENUO NA PIĆE: Život mu se zatim PRETVORIO U PAKAO
Tajland, Foto: Profimedia

lutanje

ČOVEK KRENUO NA PIĆE: Život mu se zatim PRETVORIO U PAKAO

Da ga nema, prvo je primetila njegova supruga. Ona je ujutru prvo otišla do bara, gde su joj rekli da se on nije pojavio ni prethodne večeri.

Objavljeno: 20:21h

Krenuo je do lokalnog paba, ali mu se život ubrzo pretvorio u pakao.

Holanđanin Franciskus Johanes van Rosum (78) rešio je da izađe iz bungalova i ode u lokalni bar, ali umesto toga, izgubio se u šumi i u divljini proveo četiri dana.

Franciskus je pre toga živeo nekoliko meseci u bungalovu sa ženom Rašo Čanvijit na Tajlandu. Bio je ubeđen da dobro poznaje novi kraj i da će moći da se snađe, ali su ga jaka kiša i nevreme umalo koštali života.

"Mislio sam da ću da umrem. Baterija mi se na telefonu ispraznila, motor je ostao bez benzina i padala je jaka monsunska kiša bez namere da ikada prestane. Nije bilo šta u šumi ni da se pojede. Želeo sam samo da popijem pivo u pabu sa lokalnim stanovništvom Pečanburija", rekao je Franciskus po spasavanju iz šume.

Da ga nema, prvo je primetila njegova supruga. Ona je ujutru prvo otišla do bara, gde su joj rekli da se on nije pojavio ni prethodne večeri. Uplašena, odmah je pozvala policiju. Međutim, Franciskusa su na kraju pronašli neki meštani. On je bio živ i zdrav, ali u potpunosti u plikovima od ujeda komaraca. U trenutku spasavanja ležao je u bari i bio veoma depresivan.

"Preselo mi je sve. Nisam želeo ni da ustanem iz vode. Morao sam da spavam u barama, kako bi se zaštitio od komaraca", rekao je deka pre odlaska u bolnicu.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.