DRAMA U FRANCUSKOM VOZU: Britanca izbacilo 8 policajaca, zbog 1 STVARI
Policija, Foto: Profimedia

HAOS

DRAMA U FRANCUSKOM VOZU: Britanca izbacilo 8 policajaca, zbog 1 STVARI

Neidentifikovanog muškarca u četrdesetim, za kog se veruje da je putovao iz Liverpula, osam naoružanih policajaca izbacilo je iz francuskog brzog voza Eurostar zbog "neispravnog nošenja maske"

Objavljeno:

Nesvakidašnja drama dogodila se u četvrtak kad je putnik iz Velike Britanije vozom išao na poslovno putovanje u Francusku.

Neidentifikovanog muškarca u četrdesetim, za kog se veruje da je putovao iz Liverpula, osam naoružanih policajaca izbacilo je iz francuskog brzog voza Eurostar zbog "neispravnog nošenja maske", prenosi Mirror.

- Nisam učinio ništa loše i poštujem sva pravila o korona virusu. Ovo je apsolutno nečuveno - rekao je dok su ga odvodili pred očima šokiranih putnika.

On je istakao da "nema pojma o čemu se radi, osim što su ga optužili da ne nosi odgovarajuću vrstu maske", objašnjavajući da je na licu nosio masku crne boje.

Eurostar u saopštenju navodi da je čovek u više navrata skidao masku, i na stanici, i tokom putovanja, uprkos blagim podsetnicima osoblja da je ne skida.

Iako su se putnici žalili na kašnjenje voza zbog samo jednog putnika, osoblje Eurostara navodno je samo nastavilo da sprovodi svoju pravdu.

- Bilo je smešno. Zaposlena Eurostara govorila je policiji šta da učini i insistirala je da se jadnik ukloni, kao da je nekakav kriminalac - rekla je 32-godišnja Londončanka koja je zatražila da je zovu Lil.

Drugi putnik je rekao da je Englez "zapravo bio veoma razuman".

- Nije psovao niti se ponašao na bilo kakav ometajući način. Svi ostali bili su na njegovoj strani, ali je odmarširao i više ga nismo vijeli - objasnio je.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.