OSUMNJIČEN MUŠKARAC ZA SILOVANJE MALOLETNE OSOBE U BRAZILU: Policija tokom pretresa zatekla NACISTIČKE PREDMETE
Pedofil, Foto: Profimedia

ZLOSTAVLJANJE

OSUMNJIČEN MUŠKARAC ZA SILOVANJE MALOLETNE OSOBE U BRAZILU: Policija tokom pretresa zatekla NACISTIČKE PREDMETE

U saopštenju policije se navodi da su pronašli više od 1.000 predmeta u kući osumnjičenog, uključujući nacističke uniforme, novine, slike, oznake, fotografije Adolfa Hitlera i ordenje Trećeg rajha

Objavljeno: 23:14h

Brazilska policija je tokom pretresa kuće osumnjičenog za silovanje maloletne osobe u Rio de Žaneiru pronašla gomilu nacističkih predmeta i naoružanja čija je vrednost procenjena na tri miliona evra.

U saopštenju policije se navodi da su pronašli više od 1.000 predmeta u kući osumnjičenog, uključujući nacističke uniforme, novine, slike, oznake, fotografije Adolfa Hitlera i ordenje Trećeg rajha.

Pronađeno je naoružanje i municija iz tog perioda.

Predmeti su pronađeni nakon što je policija otišla u kuću osumnjičenog radi uručenja naloga za hapšenje zbog sumnje da je silovao maloletnu osobu i da je maltretirao decu u svom stanu u zapadnom delu Rio de Žaneira.

Osumnjičeni je optužen za ilegalno posedovanje oružja i rasnu diskriminaciju.

Policijski zvaničnik Luis Armond rekao je da je osumnjičeni iz dobrostojeće porodice i da je verovatno koristio nasleđe da bi izgradio kolekciju.

U toku je istraga o povezanosti osumnjičenog sa nacistima i drugim organizacijama krajnje desnice.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.