BIVŠI POLICAJAC OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG UBISTVA SARE: Telo nesrećne žene pronađeno 10 dana nakon nestanka!
Sara Everard, Foto: Met police

LONDON

BIVŠI POLICAJAC OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG UBISTVA SARE: Telo nesrećne žene pronađeno 10 dana nakon nestanka!

Za njeno ubistvo uhapšen je bivši policajac Vejn Kazns, koji je u julu priznao krivicu za kidnapovanje, silovanje i ubistvo

Objavljeno:

Bivši policajac Vejn Kazns osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva Sare Everard u martu ove godine u Londonu.

Sudija Lord Džastis Fulford rekao je da je Sarino ubistvo bilo "poražavajuće" i "tragično" i dogodilo se u "potpuno brutalnim okolnostima", prenosi Sky News.

Ističući "stepen pripremljenosti" koji je preduzeo, provevši najmanje mesec dana putujući u London da istraži kako da počini svoje zločine, sudija je rekao da je Kazns izašao 3. marta "u lov na usamljenu ženu da je otme i siluje".

Sara Everard (33) nestala je 3. marta dok se vraćala kući od prijatelja. Njeno telo pronađeno je nedelju dana kasnije, 10. marta.

Za njeno ubistvo uhapšen je bivši policajac Vejn Kazns, koji je u julu priznao krivicu za kidnapovanje, silovanje i ubistvo.

Kazns je kidnapovao Saru dok se vraćala kući sama od prijatelja u južnom Londonu. On ju je navodno uhapsio u lažnoj "kovid patroli". Mlada direktorka marketinga bila je podvrgnuta zastrašujućem putovanju od 128 kilometara nakon što ju je policajac "uhapsio", a potom je silovao i ubio.

Objavljen je i snimak sa policijske kamere koji prikazuje kako je Vejn Kazns lagao detektive da ga je rumunska banda naterala da otme Saru Everard u Londonu, nekoliko dana nakon što ju je kidnapovao, silovao i ubio.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.