Film koji je ZASTRAŠIO NEMAČKU: Preko noći su postali Islamska država! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

VEZA SA IZBORIMA U SAD

Film koji je ZASTRAŠIO NEMAČKU: Preko noći su postali Islamska država! (VIDEO)

Po mišljenju autora članka, snimatelji videa su povezani sa Republikanskom partijom
Objavljeno:

Video koji govori o tome šta će biti ako Nemačka se nađe pod vlašću islamista, izazvao je talas kritika u nemačkim medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na snimku su, između ostalog, poznate nemačke znamenitosti poput Brandenburške kapije na kojoj se vijori zastava ID, kao i katedrala u Kelnu, na čijim vrhovima se vidi polumesec sa zvezdom.

Sprečen TERORISTIČKI NAPAD NA HAARP! (FOTO) (VIDEO)

Autor snimka nije zaboravio ni festival „Oktobarfest“. Po njihovoj verziji, svinjetina i alkohol će na događaju biti zabranjeni. Video je napravila američka konzervativna organizacija „Sekjur Amerika nau“. List „Stern“ nazvao je ovaj snimak „apsurdnim“. Autor članka smatra da između videa i izbora u SAD postoji veza iako autor to negira. „Hafington post“ je takođe povezao ovaj video sa predizbornom kampanjom u SAD. Po mišljenju autora članka, snimatelji videa su povezani sa Republikanskom partijom.

- Katedrala u Kelnu sa polumesecom na oba vrha,’Oktobarfest‘ sa tablicama na arapskom i naravno, bez alkohola i svinjetine — tako Trampove pristalice predstavljaju Nemačku u bliskoj budućnosti - navodi se u članku. Nemački list „Bild“ je objavio članak pod naslovom „Tramp koristi čudni strašni video za predizbornu borbu“. Glavna poruka videa je: „Hrabri džihadisti uspeli da osvoje Nemačku i prošire kalifat. Oprezno, SAD, vaša zemlja ne sme da se završi ovako!“

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.