SNIMLJEN UBICA UČITELJICE U LONDONU? Policija otkrila detalje misterioznog slučaja
Policija, Foto: EPA/ERSOU

užas

SNIMLJEN UBICA UČITELJICE U LONDONU? Policija otkrila detalje misterioznog slučaja

Njena sestra slomila se kada se obratila okupljenima

Objavljeno:

Britanski detektivi koji istražuju ubistvo nastavnice Sabine Nese u jugoistočnom Londonu uhapsili su 38-godišnjeg muškarca u Istočnom Saseksu, objavila je policija.

Metropolitanska policija navodi da je osumnjičeni uhapšen u nedelju oko 3 sata po lokalnom vremenu i da se nalazi u pritvoru. Istražitelji su u četvrtak objavili fotografiju muškarca i rekli da hitno žele da razgovaraju sa njim. Takođe su objavili fotografije automobila srebrne boje.

Policija je kasno u subotu navela da se veruje da je ćelavi muškarac nosio reflektujući crveni objekat koji je možda pokušao da sakrije ispod rukava.

Fotografija je snimljena dok je šetao trgom Pegler u Kidbruku, u jugoistočnom Londonu, gde se Nesa uputila one večeri kad je ubijena.

Skotland Jard nije potvrdio da li je muškarac na toj fotografiji osumnjičeni, ali izgleda da istražitelji više nisu u potrazi za njim.

Telo bilo skriveno ispod gomile lišća

"Sabinina porodica obaveštena je o značajnom razvoju događaja i specijalci će nastaviti da im pružaju podršku", rekao je glavni detektiv Nil Džon iz specijalne metropolitanske policije.

Nesa je krenula prema pabu blizu svoje kuće kako bi se našla sa prijateljem kada je napadnuta u parku 17. septembra.

Njeno telo pronađeno je narednog dana, bilo je skriveno ispod gomile lišća.

Dvojica muškaraca odvojeno su uhapšena zbog sumnje u njeno ubistvo, ali su u međuvremenu oslobođeni.

Stotine ožalošćenih okupile su se u petak uveče na jugoistoku Londona na bdenju kako bi odali počast mladoj učiteljici osnovne škole koja je imala samo 28 godina.

Njena sestra slomila se kada se obratila okupljenima.

"Reči ne mogu opisati kako se osećamo, kao da smo zaglavili u ružnom snu i ne možemo da se probudimo, naš svet je uništen, jednostavno nemamo reči", rekla je.

"Nijedna porodica ne bi trebalo da prolazi ono što mi prolazimo."

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.