UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE UBIJENOG INDIJCA! Zločincu presudili u SUDNICI (FOTO)
Indija, Foto: AP

neverovatno

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE UBIJENOG INDIJCA! Zločincu presudili u SUDNICI (FOTO)

Ubistvo se dogodilo u opštini Rohini, a veruje se da su lažni advokati, koje su pripadnici obezbeđenja ubili, pripadali klanu koji je suparnički Gogijevog grupi

Objavljeno:

Jitender Man Gogi brutalno je usmrćen u sudnici u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, zbog čega je zavladala neviđena panika u zemlji.

Dvojica muškaraca su prerušena u advokate ušli u sudnicu u indijskom gradu Nju Delhiju i tokom saslušanja hladno nasmrt izrešetali najopasnijeg kriminalca u zemlji - Jitendera Mana Gogija, kom je trebalo da počne suđenje za višestruke zločine - ubistva, otmicu, prevaru i mnoge druge.

Ubistvo se dogodilo u opštini Rohini, a veruje se da su lažni advokati, koje su pripadnici obezbeđenja ubili, pripadali klanu koji je suparnički Gogijevog grupi.

Gogi je bio na popisu najtraženijih osoba u Delhiju, a uhapšen je u martu 2020. zbog sumnje da je počinio ubistvo i iznudu. Bio je glavna meta suparnika jer se brzo nametnuo kao jedan od ključnih igrača u indijskom podzemlju.

UPOZORENJE! FOTOGRAFIJE SU EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA! - Možete ih pogledati OVDE

Kriminalom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, kada je krao automobile i drugu imovinu. Bio je i glavni osumnjičeni za ubistvo popularnog pevača u indijskoj saveznoj državi Harijani.

Incident je doveo do rasprava o sigurnosti u sudnicama u Delhiju. Jedan zvaničnik je istakao da je ubistvo Gogija pokazalo da se nedovoljno radilo na zaštiti i planiranju.

(Espreso/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.