Napravila je lažni profil i rekla da ima 14 godina: Pedofil je zvao na sastanak, a poslala je dečka bodibildera! (VIDEO)
Foto: Printscreen

dolijao!

Napravila je lažni profil i rekla da ima 14 godina: Pedofil je zvao na sastanak, a poslala je dečka bodibildera! (VIDEO)

Zakazali su mu sastanak u jednom supermarketu. Po dolasku napaljeni manijak odmah je počeo da zove broj na koji je trebalo da se javi devojčica...
Objavljeno:

Bračni par iz Velike Britanije namamio je pedofila preko Fejsbuka. Oni su napravili profil 14-godišnje devojčice i tako su uspostavili kontakt sa njim. Onda su samo čekali pedofile da se "upecaju". Vrlo brzo, izmišljenu devojčicu kontaktirao je izvesni Čepmen, i počeo devojčici da šalje eksplicitne poruke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Na lažnom profilu je jasno stajalo da Keri ima 15, a posle smo Čepmenu u poruci napisali da ima 14 godina. Kao što smo očekivali, to je njemu bilo potpuno nevažno. Počeo je da navaljuje i tražio je sastanak sa njom - priča Kejti.

Zakazali su sastanak u jednom supermarketu. Po dolasku u supermarket napaljeni Čepmen je odmah počeo da zove broj telefona na koji je trebalo da se javi devojčica. Na njegovo veliko iznenađenje, sa druge strane linije bila je Kejti, a samo par metara dalje čekao je njen mišićavi suprug Nil.

Par je poneo i kameru kako bi zabeležio prvi kontakt sa pedofilom.

- Odmah smo Čepmenu dali do znanja da znamo ko je on i da smo pozvali policiju. Pedofil je počeo da beži, ali mi smo se potrudili i blokirali smo mu izlaz - rekao je Nil i dodao da nikada nije agresivan, ali da mu je životna misija da privede perverznjake pravdi. Čepmen je uhvaćen i osuđen na 16 meseci zatvora.

(Espreso. rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.