MAJKA I ĆERKA IZ PAKLA UBILE PACIJENTKINJU kojoj su obećale SAVRŠENU ZADNJICU! Lažne plastične hirurškinje (FOTO)
Majka i ćerka, Foto: LAPD/Printscreen

užas

MAJKA I ĆERKA IZ PAKLA UBILE PACIJENTKINJU kojoj su obećale SAVRŠENU ZADNJICU! Lažne plastične hirurškinje (FOTO)

„Uzeli su gotovinu ljudima i znamo da je u nekoliko incidenata rezultiralo ubistvom“, dodao je on

Objavljeno:

Mama i ćerka koje su se navodno predstavljale kao profesionalci plastične hirurgije optužene su za ubistvo nakon što je operacija ilegalnog povećanja zadnjice ambiciozne filmske glumice postala smrtonosna.

Libbi Adame (51) i Alicia Galaz (23) uhapšene su 5. avgusta u Riversideu u Kaliforniji, u vezi sa smrću 26-godišnje Karisse Rajpaul, koja je umrla u lokalnoj bolnici nekoliko sati nakon što je prošla lošu proceduru.

Policijska uprava Los Anđelesa rekla je lokalnim medijima da su se dve žene predstavljale kao specijalistkinje tokom obavljanja navodno nezakonitog postupka 15. oktobra 2019. i da su verovatno operisale niz drugih žrtava.

„Ovi pojedinci nemaju medicinsku obuku“, rekao je za KABC zamenik načelnika LAPD -a Alan Hamilton. "Oni nemaju iskustva i ugrožavaju živote ljudi."

Nakon što je Rajpaul pretrpeo komplikacije od operacije, žene su navodno pozvale hitnu pomoć i ostavile je da umre, rekao je Hamilton.

„Uzeli su gotovinu ljudima i znamo da je u nekoliko incidenata rezultiralo ubistvom“, dodao je on.

Kancelarija zaposlenog u mrtvačnici u okrugu Los Angeles presudila je smrću buduće glumice ubistvom zbog akutne kardiopulmonalne disfunkcije i intramuskularnih/intravaskularnih injekcija silikona, izvestio je CBS LA.

Detektivi su lokalnim medijima rekli da su otkrili potencijalne dokaze u slučaju koji sugeriše da su koristili društvene medije za oglašavanje brazilskih dizanja zadnjice po deliću uobičajene cene.

Pre svoje smrti, Rajpaul se pojavila u video snimku objavljenom na društvenim mrežama koji je pokazao da prolazi kroz proceduru za povećanje zadnjice. Taj snimak je od tada ugrađen u istragu LAPD -a o neuspešnoj operaciji, preneo je KABC.

Istražitelji su za KABC rekli da sumnjaju da su žene ubrizgale Rajpaul koktel supstanci koje su koristili kvalifikovani kozmetičari, pored drugih opasnih hemikalija.

"Mešali su ih sa hemikalijama i drugim supstancama koje očigledno nisu prikladne za bilo koju medicinsku proceduru koja bi se izvršila na čoveku", rekao je Hamilton.

Policija je lokalnim medijima rekla da je Rajpaul došao u Sjedinjene Države iz Južne Afrike kako bi nastavila karijeru u filmskoj industriji za odrasle. Postupku povećanja koji je doveo do njene smrti prethodila su još dvojica koja su navodno takođe ilegalno vođena u jednoj kući u Encinu u Kaliforniji prošlog septembra.

Hamilton je rekao KABC-u da istražitelji ispituju druge potencijalne žrtve i njihovu rodbinu kojima je „možda bilo da su voljeni unakaženi“ ili ubijeni nakon što su prošli procedure koje su sproveli stručnjaci za lažne veštine.

„Neke od ovih žrtava možda nisu preživele ove procedure i to je ono što sada razmatramo“, rekao je odvojeno za KTLA5.

Dan nakon što je uhapšena, Adame je puštena nakon što je položila kauciju od milion dolara, prema CBS LA. Njena ćerka je takođe puštena dva dana nakon hapšenja i trebalo bi da se prvi put pojavi pred sudom 8. decembra.

(Espreso/Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.