TRAŽIO JE DA BACIM ORUŽJE, PA PUCAO NA MENE: Ruski policajac opisao okršaj sa napadačem koji je pucao na STUDENTE!
Ilustracija, Foto: Printscreen

univerzitet u permu

TRAŽIO JE DA BACIM ORUŽJE, PA PUCAO NA MENE: Ruski policajac opisao okršaj sa napadačem koji je pucao na STUDENTE!

Konstantin i njegov partner dogovorili se se da on uđe u zgradu, dok će se njegov kolega pobrinuti da se svi studenti bezbedno evakuišu iz kampusa

Objavljeno:

Mlađi poručnik ruske policije Konstantin Kalinin ispričao je za NTV kako je uspeo da zaustavi studenta koji je jutros počeo da puca na studente na Univerzitetu u Permu.

Konstantin je saobraćajni policajac koji je sa svojim partnerom bio na mestu nesreće, kada im je prišao jedan očevidac koji im je ispričao šta se događa u dvorištu Univerziteta.

On i njegov partner su se dogovorili da Konstantin uđe u zgradu, a da će se njegov kolega Vladimir pobrinuti da se svi studenti bezbedno evakuišu iz kampusa.

Policajac je za medije ispričao kako je izgledao njegov susret sa napadačem.

- Vikao mi je da bacim oružje. Nakon toga je uperio oružje u mene i opalio hitac, nakon čega sam mu i ja uzvratio metkom. Mladić je tada pao na pod. Odmah sam mu prišao i razoružao ga, a zatim sam mu pružio prvu pomoć - rekao je Konstantin.

Iako su se prvo pojavile informacije da je napadač, koji je identivikovan kao 18-godišnji Timur Bekmansurov, ubijen, ispostavilo se da je ranjen i u teškom stanju je prebačen u bolnicu. Na društvenim mrežama kruži uznemirujući snimak u kojem se vidi kako policajac puca u napadača.

Podsetimo, napad se dogodio jutros oko 11 časova po lokalnom vremenu, a osumnjičeni je student univerziteta na kom se dogodila pucnjava. Uoči napada Bekmansurov je na društvenim mrežama objavio manifest i najavio da će 20. septembra da krene u krvavi pohod.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.