NJEN SIN NIJE NOSIO MASKU, PA SU IH NAJURILI IZ AVIONA: Posada pojma nije imala pojma o 1 STVARI!
Avion, Foto: Profimedia

sraman potez posade

NJEN SIN NIJE NOSIO MASKU, PA SU IH NAJURILI IZ AVIONA: Posada pojma nije imala pojma o 1 STVARI!

Kompanija navodi da starije osobe od dve godine sve vreme u avionu moraju da imaju masku, osim kada jedu ili piju, a da stjuardese navodno nisu bile upoznate sa činjenicom da dete pati od astme

Objavljeno: 19:57h

Amanda Pendervis koja je putovala avionom Amerikan Erlejnza iskrcana je pre poletanja na aerodromu u Dalasu jer njen sin nije nosio masku u avionu.

Žena tvrdi da joj je sin u tom momentu imao napad astme i da nije smela nasilno da mu stavi masku kako se stanje ne bi pogoršalo.

Kako navodi ona, posada aviona nije imala razumevanja, već se avion vratio sa piste na kampiju za ukrcavanje, gde su je sa detetom izveli napolje.

Kompanija navodi da starije osobe od dve godine sve vreme u avionu moraju da imaju masku, osim kada jedu ili piju, a da stjuardese navodno nisu bile upoznate sa činjenicom da dete pati od astme.

Nakon što su žena i dete izvedeni iz aviona, aviokompanija tvrdi da im je rezervacija promenjena za sledeći let ukoliko žele da se pridržavaju pravila ponašanja u situacijama opasnosti usled pandemije koronavirusa.

00:19

UPADAJU I RUŠE SVE PRED SOBOM! Snimak iz srpske škole šokirao sve, bahati đaci demolirali učionicu

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.