PO CENI STANA U BEOGRADU MOŽETE KUPITI OSTRVO: Mistična i intimna OAZA za veoma STINE PARE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

suva priroda

PO CENI STANA U BEOGRADU MOŽETE KUPITI OSTRVO: Mistična i intimna OAZA za veoma STINE PARE

Ostrvo Carn Deas je opisano kao mistično, intimno, mirno, šarmantno i udaljeno utočište za kupca

Objavljeno: 17:28h

Ostrvo Karn dias (Carn deas) opisuje se kao mistična, intimna, mirna i šarmantna oaza za sve koji žele da pobegnu od stvarnosti i udahnu život punim plućima.

Nenaseljeno ostrvo na obali Škotske za koje se smatra da sadrži neke od najlepših divljih predela u zemlji prodaje se za 50.000 funti što iznosi 58.525 evra.

Ovo ostrvo se nalazi u arhipelagu Letnjih ostrva, na severozapadu Škotske i proteže se na 9 hektara, a u vodi koja ga okružuje mogu da se vide delfini, kitovi, vidre i morski psi.

Mirno ostrvo ima dramatičnu obalu s liticama, uvalama i šljunkovitom plažom, a voda koja ih zapljuskuje je naseljena skušom, bakalarom, rakovima i jastozima.

Ostrvo Carn Deas je opisano kao mistično, intimno, mirno, šarmantno i udaljeno utočište za kupca koji traži beg u jednu od najlepših prirodnih divljina zemlje.

“Čudesna lepota Carn Deasa leži u njegovoj prirodnoj netaknutoj lepoti. Ovde zaista možete da pobegnete od stvarnosti, da duboko udahnete i uživate u onome što priroda može da ponudi”, kaže Fening Velstedf, partner šumarske službe u Edinburgu Goldcrest Land /forestry group.

Ovo ostrvo je idealno za kampovanje, skuba dajving, snorkling, plivanje i jedrenje, ali i za pogled na nezagađeno nebo noću.

Interesantno je da vlasnici najvećeg ostrva u ovom arhipelagu Tanera Mora upravljaju lokalnom poštom i izdaju jedinstvene poštanske markice, koje su veoma tražene među kolekcionarima,a koje ilustruju lokalnu floru i faunu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media