"REPETIRAJ I ČEKAJ": Danka je zbog TOMPSONA doživela HOROR, a sada su se desili NOVI MOMENTI!
Danka Derifaj, Foto: Prinstcreen/Youtube, EPA/ANTONIO BAT

SLUČAJ TOMPSON

"REPETIRAJ I ČEKAJ": Danka je zbog TOMPSONA doživela HOROR, a sada su se desili NOVI MOMENTI!

Podsetimo, pevač je kako tvrde komšije, prisvojio krov susedne zgrade i na njemu je uredio terasu

Objavljeno: 21:42h

Novinarka RTL-ovog istraživačkog magazina 'Potraga', Danka Derifaj susrela se s nizom uvreda i pretnji nakon priloga o slučaju Marka Perkovića Tompsona.

Podsetimo, pevač je kako tvrde komšije, prisvojio krov susedne zgrade i na njemu je uredio terasu.

Nakon što je priča izašla u medije, Tompson je odlučio da tuži novinarku za neovlašćen upad na privatni posed za potrebe snimanja reportaže. Putem društvenih mreža pevač je iznio niz uvreda i pretnji na nje račun.

Istim tonom nastavili su i njegovi obožavatelji pri čemu je jedan od njih otišao toliko daleko da je, osvrćući se na Danku napisao 'repetiraj i čekaj'.

Autor neugodnog komentara sada se javio novinarki i zamolio je za oproštaj, a ona je njegovu poruku podelila na Facebook profilu.

- Autor komentara "repetiraj i čekaj" mi je poslao mail izvinjenja. Takav pomak je utešan. Hvala mu - napisala je Derifaj uz screenshot poruke.

Danka Derifaj
foto: Printscreen/Facebook

- Nikad u životu mi nije bio cilj nekoga zastrašivati, a kamoli pretiti jer nisam takva osoba i nisam tako odgajan i mislim da nijedna osoba to ne zaslužuje. Osećam se jako posramljeno zbog tog, a mogu samo zamisliti kako je vama zbog cele situacije. Duboko se ispričavam vama i vašoj porodici na neugodnosti, ako treba i javno ću vam se izviniti. U nadi da prihvatate moje izvinjenje moja porodica i ja vam od srca zahvaljujemo - zaključio je korisnik društvenih mreža.

(Espreso / 24sedam.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.