MASAKR NA FLORIDI I DŽORDŽIJI: U pucnjavi UBIJENA i majka SA DETETOM U NARUČJU!
Pucnjava, Foto: Profimedia

IZMASAKRIRANI

MASAKR NA FLORIDI I DŽORDŽIJI: U pucnjavi UBIJENA i majka SA DETETOM U NARUČJU!

Šerif okruga Polk Gradi Džad rekao je da je neidentifikovani osumnjičeni imao na sebi pancir kada je pronađen ispred kuće u Lejklendu, preneo je AP.

Objavljeno:

Četiri osobe, uključujući majku sa bebom u naručju, ubijene su rano jutros, u pucnjavi na Floridi, a osumnjičeni napadač bio je toliko agresivan da je pokušao da izvuče pištolj od policije u bolnici, nakon što je uhapšen, saopšteno je iz lokalne policije.

Šerif okruga Polk Gradi Džad rekao je da je neidentifikovaniosumnjičeni imao na sebi pancir kada je pronađen ispred kuće u Lejklendu, preneo je AP.

Nakon ramene vatre sa policijom kada je ispaljeno na desetine, ako ne i stotina metaka, rekao je Džad, vlasti su ušle u kuću i pronašle 11-godišnju devojčicu sa više prostrelnih rana, tri preminule osobe, uključujući majku koja je još uvek držala svoje dete.

Kada se osumnjičeni oporavi od povreda biće prebačen u zatvor i očekuje ga podizanje optužnice, navodi AP.

Pucnjava i u Džordžiji

Sedam osoba je ranjeno danas u američkoj saveznoj državi Džordžija kada je muškarac otvorio vatru na masu ljudi, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila u centru Atine u ranim jutarnjim satima posle izbijanja velike tuče, saopštila je policija okruga Atina-Klark, preneo je AP.

Povrede svo sedmoro ljudi nisu opasne po život, rekao je policijski poručnik Šaun Barnet.

Policija traga za 21-godišnjim muškarcem koji je osumnjičen za napad. Opisan je kao naoružan i opasan, i policija traži pomoć građana u potrazi za njim.

Za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja ponuđena je nagrada do 1.000 dolara, izvestio je list "Atina bener herald".

Bonus video:

00:43

Pucnjava u Berlinu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.