MENGELE IH NIJE UBIO: Deca na kojima su nacisti vršili eksperimente živa su i DANAS!
Foto: Profimedia

bolesni umovi

MENGELE IH NIJE UBIO: Deca na kojima su nacisti vršili eksperimente živa su i DANAS!

Osim logora smrti, druga najveća tajna nacističkog sistema bio je tzv. projekt Lebensborn. Prema rasističkim idejama Alfreda Rozenberga, tehničke detalje razradio je Hajnrih Himler
Objavljeno:

Nacistička ideja za vreme rata je bila da odgajaju plavu i snažnu decu u specijalno izgrađenim domovima, kako bi do sedamdesetih godina Nemačka imala milione "nadljudi", koji bi uvećali njihovu armiju i učinili ih nepokolebljivom silom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim logora smrti, druga najveća tajna nacističkog sistema bio je tzv. projekt Lebensborn. Prema rasističkim idejama Alfreda Rozenberga, tehničke detalje razradio je Hajnrih Himler.

Pronađena misteriozna vremenska kapsula: Hitlerove fotke, originalni Majn Kampf, naci značke... (FOTO) (VIDEO)

Hteli su da promene ljudsku vrstu

foto: Profimedia

Njihova ideja je bila da plavu i snažnu decu, kako bi do 1972. godine Nemačka dobila 120 miliona “nadljudi”.

Da li je zbog nje mrzeo Jevreje? Hitlerova prva ljubav je mogla da promeni tok istorije, a priča o njoj je prava misterija! (FOTO)

Njene oružane snage bi u tom kontekstu narasle na 600 SS-divizija. Sa tom vojnom moći niko nikad ne bi mogao da im se suprotstavi.

Ta potpuno neverovatna ideja promene ljudske vrste na celoj planeti bila je možda i najluđa zamisao koju je ta grupa, opsednuta mistikom, zagonetnim kultovima, alhemijom i eugenikom, ikad osmislila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.