PSIHO LJUBAVNICI: Seksualno se iživljavali nad ženom, terali je na GNUSNE stvari i pretili KASAPLJENJEM
Foto: Printscreen/KENT Police

horor

PSIHO LJUBAVNICI: Seksualno se iživljavali nad ženom, terali je na GNUSNE stvari i pretili KASAPLJENJEM

Oboje su zbog užasnog zločina osuđeni u Kentu u Velikoj Britaniji

Objavljeno: 19:55h

Samanta Hart (32), majka četvoro dece, njen deset godina mlađi dečko Čarli Olding (22) kao i njegov rođak Li Kičiner (17) učestvovali su u silovanju i seksualnom zlostavljanju jedne žene koju su odvukli u podrum i tamo snimali.

Hartova je ta koja je ogranizovala ovo zlostavljanje nakon što je žrtvu optužila da je prethodno imala odnose sa Čarlijem. Samanta je pozvala žrtvu u njenu kuću, a onda su je zajedno odvuklu i podrum gde su je nekoliko sati tereali da seksualno zadovoljava Oldinga.

Više od 30 "uznemirujućih i eksplicitnih" snimaka je pronađeno u Oldingovom telefonu, a na njima se moglo videti da su žrtvu šutirali, šamarali i seksualno zlostavljali. Maloletni Kičiner je bio taj koji je snimao, dok su se ljubavnici iživljavali.

Preko snimaka je takođe otkriveno da je Samanta naterala žrtvu i nju da seksualno zadovolji, a ona je bila ta koja je naređivala šta će i kako da se radi. Tokom nasilja, Olding je Hartovoj poslao poruku: "Šamaraj je jače, dosadno mi je". Samanta je takođe žrtvi pretila veliki kasapskim nožem, koji je kasnije policija i pronašla na njihovom posedu.

Hartova i Olding su osuđeni na 11 i 10 godina za silovanje i napad, dok je Kičiner dobio manju kaznu za učestvovanje u seksualnom zlostavljanju.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.