MUŠKARAC NAPAO VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO: Izveštavao je o tropskoj oluji, kad mu se ovaj uneo u facu! (VIDEO)
Napad na meteorologa, Foto: Printscreen/Twitter/@craigmelvin

au

MUŠKARAC NAPAO VODITELJA U PROGRAMU UŽIVO: Izveštavao je o tropskoj oluji, kad mu se ovaj uneo u facu! (VIDEO)

Čovek se ne vidi na snimku na nekoliko sekundi kada je Bruster pomerio kameru u drugi ugao

Objavljeno:

Besni Amerikanac napao je novinara En-Bi-Sija Šekila Brustera koji je radio prilog o vremenu i izveštavao o tropskoj oluji Ida u priobalnom Misisipiju.

Nekoliko trenutaka kasnije, čovek se uneo u Brusterovo lice pre nego što je stigao da završi izveštaj. Moglo se čuti ako više da "tačno izveštava".

"Hej, hej, hej", rekao je zabrinuti voditelj Kreg Melvin. "Idemo da pozovemo Brustera samo da se uverimo da je sve u redu. Ima mnogo ludaka, mnogo ludila."

Nekoliko trenutaka kasnije, Bruster je tvitovao da je dobro, a Melvin je rekao gledaocima da nije povređen, prenosi En-Bi-Si Njuz.

"Verovatno ste videli ili čuli pre nekoliko trenutaka, jednog od naših dopisnika omeo je neki otkačeni momak tokom snimanja uživo u Misisipiju", rekao je Melvin. "Drago mi je što mogu izvesti da je dobro. Šek je dobro."

Pre sukoba, jedna porodica se šetala plažom sa psima, pa je Bruster u početku verovao da mu kućni ljubimci - a ne čovek iz kamiona - jure s leđa.

Čovek se ne vidi na snimku na nekoliko sekundi kada je Bruster pomerio kameru u drugi ugao.

Bruster se zaštitio podlakticom dok mu je čovek prišao i uzvikunuo "izveštavaj tačno!" pre nego što su producent i snimatelj uspeli da razdvoje muškarce.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.