STRAŠNO, UBIJENA LEPOTICA MEDI! Njeno telo je pronađeno u petak u kući (VIDEO)
Prijatelji tragično preminule Medi su u šoku, Foto: Printscreen Instagram

Neizreciva tuga

STRAŠNO, UBIJENA LEPOTICA MEDI! Njeno telo je pronađeno u petak u kući (VIDEO)

Porodica i prijatelji prelepe Medi oprostili su se od nje emotivnim porukama

Objavljeno:

Policija je identifikovala jednu od žrtava dvostrukog zločina u Keteringu. U pitanju je Medi Dardan-Holambi (22), marketinški stručnjak iz Vimblingtona.

Tela muškarca i žene pronađena su u petak popodne u kući u Keteringu. Policija je saopštila da ne traži treća lica i da je istraga klasifikovana kao ubistvo. Formalna identifikacija druge žrtve biće obavljena tokom sledeće nedelje.

- Potpuno smo skrhani gubitkom naše drage Medi, naše divne ćerke, sestre, unuke i sestručine - porodica je kratko izjavila.

Prijatelji tragično preminule Medi su u šoku, a navode da je bol koji osećaju neopisiv. - Medi je bila dobra, brižna i pametna mlada žena koja je ostavila trag u srcima svih koji su je poznavali. Najviše je volela da provodi vreme sa porodicom i prijateljima - podelili su u emotivnim porukama na društvenim mrežama.

Inspektor Nikol Mejn rekao je da istraga nastoji da utvrdi sve okolnosti koje su dovele do tragičnog događaja. - Nismo pronašli indikacije porodičnog nasilja u ovom slučaju. Apelujemo na sve one koji imaju informacije relevantne za istragu da kontaktiraju nadležne što pre - ističe Mejn.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.