MISTERIOZNA SMRT LEPOTICE ANĐELE: Oglasila se i POLICIJA, sada je poznato šta se zaista desilo! (VIDEO)
Preminula je tokom prvog sastanka sa policajcem, Foto: GoFundMe

Tragična igra sudbine

MISTERIOZNA SMRT LEPOTICE ANĐELE: Oglasila se i POLICIJA, sada je poznato šta se zaista desilo! (VIDEO)

Tramonte je doletela iz Bostona kako bi konačno upoznala Darija Dizdara sa kojim je komunicirala putem društvenih mreža mesecima pre toga

Objavljeno:

Utvrđeno je da je smrt tridesetjednogodišnje Anđele Tramonte iz Masačusetsa koja se dogodila na prvom sastanku sa policajcem iz Finiksa bila nesrećan slučaj. Vlasti su potvrdile da je uzrok smrti toplotni udar.

Tramonte je doletela iz Bostona kako bi konačno upoznala Darija Dizdara sa kojim je komunicirala putem društvenih mreža mesecima pre toga. Zaputili su se na pešačenje stazom u blizini Kamelbek planine u Finiksu.

Dizdar je istražiteljima rekao da je on Anđelin momak i objasnio da se Anđela osetila loše zbog vrućine na pola puta do vrha visokog 805 metara. Odlučila je da se vrati u podnožje na parking ali je zamolila Dizdara da nastavi uspon i fotografiše predeo kako bi mogla da ih podeli na društvenim mrežama.

Telo Anđele Tramonte pronađenmo je četiri sata nakon poziva koji je Dizdar uputio svojim kolegama. Ni nesrećna žena ni njen paretner nisu imali sa sobom vodu iako su temperature tog dana prelazile 40 stepeni Celzijusa.

Porodica žrtve je sa pravom bila sumnjičava jer se Dizdar nalazi na takozvanoj "Brejdi" listi, koja beleži službenike koji su napravili neki disciplinarni prekršaj. Dizdar ima istoriju laganja na poslu.

Policija departmana Finiks saopštila je da je iz istrage isključeno krivično delo.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.