JEZIVO! U avionu u Kabulu nađeni LJUDSKI OSTACI nakon poletanja!
Aerodrom u Kabulu, Foto: Printscreen/Twitter

užas

JEZIVO! U avionu u Kabulu nađeni LJUDSKI OSTACI nakon poletanja!

Problemi sa opremom učinili su avion "privremeno nesposobnim za rad", prisiljavajući letelicu na hitno sletanje u "obližnju treću zemlju

Objavljeno: 11:55h

Navodno su ljudski ostaci pronađeni u stajnom trapu američkog vojnog aviona nakon polaska sa aerodroma u Kabulu.

Haotični prizori pojavili su se sa aerodroma u Kabulu nakon potpunog preuzimanja talibanske prestonice, videvši hiljade očajnih Avganistanaca kako hrle na aerodrom u nadi da će pobeći iz zemlje u ponedeljak tokom evakuacije američkog i drugog stranog diplomatskog osoblja.

Dok su raniji snimci prikazivali užasnu gomilu koja je pokušavala da se prilepi za trup američkog transportnog aviona C-17 dok je jurio niz asfalt, veruje se da se najmanje jedna osoba zaplela u stajni trap plovila, prema izvorima koje citira Politiko i Vešington Post.

Problemi sa opremom učinili su avion "privremeno nesposobnim za rad", prisiljavajući letelicu na hitno sletanje u "obližnju treću zemlju".

Na snimcima, koje je verovatno snimio putnik u avionu kroz prozor, osoba je viđena zarobljena izvan letilice usred leta, mada nije jasno kada je video snimljen ili koliko dugo nakon C- 17 je poleteo.

Smatra se da je nekoliko drugih poginulo u transportnom avionu, a jedan američki zvaničnik rekao je za Post da se tragična smrt "apsolutno dogodila", iako nije saopštio druge detalje jer je vojska još "procenjivala situaciju".

Kružili su i uznemirujući snimci koji prikazuju posledice smrtonosnih padova.

Najmanje sedam smrtnih slučajeva prijavljeno je na aerodromu u Kabulu usred užurbane evakuacije pod nadzorom američkih vojnika, koji su u ponedeljak ubili dvojicu naoružanih osumnjičenih nakon neutvrđenih "sigurnosnih incidenata", saopštio je Pentagon.

Vojni portparol kasnije je napomenuo da nema "naznaka" da su dvojica naoružanih napadača talibanski borci, iako su okolnosti oko smrti i dalje mutne.

Bonus video:

01:49

POŽAR NA PUMPI NA DORĆOLU: Policija blokirala ceo kraj, ima povređenih, naređena HITNA EVAKUACIJA (KURIR TV)

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.