CRNI DIM SE NADVIO NAD LATAKIJOM: Vatra se raširila po brodu, članovi posade prebačeni u bolnicu! (FOTO)
Brod, Foto: Printscreen/Youtube

HAOS

CRNI DIM SE NADVIO NAD LATAKIJOM: Vatra se raširila po brodu, članovi posade prebačeni u bolnicu! (FOTO)

U trenutku incidenta brod je bio prazan, ali je nekoliko članova posade lakše povređeno zbog vatre i dima na brodu

Objavljeno:

Danas, 10. avgusta došlo je do eksplozije na komercijalnom brodu koji je bio usidren u sirijskoj luci Latakija. Zbog toga je na brodu izbio požar.

Sirijski spasilački timovi izvestili su da je požar ugašen. U trenutku incidenta brod je bio prazan, ali je nekoliko članova posade lakše povređeno zbog vatre i dima na brodu. Prema preliminarnim podacima, dva lučka radnika su povređena. Prijavljena je i značajna materijalna šteta.

Kako javlja SANA, požar na brodu dogodio se tokom remontnih radova. Prema rečima generalnog direktora pomorske luke Latakija, brod nije bio utovaren i stigao je u luku na popravke. Povređeni su otrovani ugljen-monoksidom i hospitalizovani su.

Usred tekuće igre oko vojnog broda u Arapskom moru, neki mediji su spekulisali da je brod u iranskom vlasništvu. Međutim, ove tvrdnje tek treba da budu potvrđene. Uzrok eksplozije još uvek nije poznat.

Bonus video:

04:13

NOVI DETALJI POŽARA U VINČI: Kurir televizija nezvanično saznaje uzrok vatre EKSPLOZIJA na dalekovodu, izgorelo 10 hektara zemlje

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.