DEVOJKU UBIO TIGAR SAFARI PARKU! Kolege joj prećutale da su vrata kaveza otvorena, a onda se dogodio HOROR
Devojka, Foto: Facebook/Printscreen/Catalina Torres Ibarra

tragedija

DEVOJKU UBIO TIGAR SAFARI PARKU! Kolege joj prećutale da su vrata kaveza otvorena, a onda se dogodio HOROR

Preminula Katalina radila je na ovom mestu dve godine, a osim čišćenja povremeno je bila i vodič kroz park, prenosi The Sun

Objavljeno:

Katalina Tores Ibara (21) iz Čilea tragično je izgubila život tako što ju je prošle nedelje u ograđenom safari parku napao tigar, nanevši joj smrtonosnu ranu na vratu, a da stvar bude još više neverovatna, kolege je nisu upozorile da su vrata kaveza otvorena, što je protivno protokolu kompanije.

Katalina je u safari parku u Rankagvi obavljala poslove čišćenja, a napad tigra koji ju je faktički zaklao, bio je do te mere opasan da je nesrećna devojka preminula na licu mesta.

Njen kolega Leonardo Maluenda tvrdi da joj nije rečeno da su vrata tigrovog kaveza otvorena.

- Najlogičnije je da vam kažu da budete oprezni pre nego što odete da počistite, ali njoj neshvatljivo niko nije rekao da tigar nije zatvoren - rekao je Maluenda, dok kolege svaljuju krivice jedni na druge.

Finansijski direktor safari parka Antonio Rohas tvrdi pak da je grupa radnika namerno otključala kavez sa tigrovima, suprotno protokolu.

Radnici su međutim to demantovali i naveli da je kavez već bio otvoren.

Preminula Katalina radila je na ovom mestu dve godine, a osim čišćenja povremeno je bila i vodič kroz park, prenosi The Sun.

Prema navodima parka nijedna od njenih dužnosti nije bila bliski kontakt sa životinjama.

Veliki rizik međutim mogu imati radnici koji čiste i održavaju mesta gde borave tigrovi, a iako je to obično maksimalno obezbeđeno, uvek se dogodi neki propust sa fatalnim ishodom.

Safari park biće zatvoren do daljeg dok policija ne utvrdi sve činjenice o mogućem nemaru.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.