IMALA ODNOS SA MALOLETNIKOM PRED OČIMA MUŽA: Supružnici napravili PAKLENI plan, koristili i NARKOTIKE
Foto: Profimedia

UŽAS

IMALA ODNOS SA MALOLETNIKOM PRED OČIMA MUŽA: Supružnici napravili PAKLENI plan, koristili i NARKOTIKE

Policija Youngsville započela je istragu nad parom 26. januara nakon što je primila anonimnu prijavu u kojoj se tvrdi da je Wellman-Rich seksualno zlostavljala studenta s razmene kojeg je ugostila u svom domu

Objavljeno: 11:45h

Učiteljica iz Youngsvillea (Louisiane) u SAD-u i njen suprug optuženi su nakon što je policija potvrdila da su učestvovali u voajerističkoj seksualnoj igri s maloletnim studentom iz razmene. Naime, učiteljica Kimberly Wellman-Rich (34) i njen suprug Jeffery Rich (36) takođe su optuženi i da su petnaestogodišnjeg studenta s razmene opskrbljivali marihuanom i alkoholom.

Policija tvrdi da je Wellman-Rich imala odnose s tinejdžerom i pred svojim suprugom. Inače, Wellman-Rich radi za Lafayette Parish School System, koji obuhvata devet posebnih okruga u kojima postoji 16 škola, od vrtića do 12. razreda. Ali, policija nije precizirala gde ona radi.

Učiteljica je optužena za krivično delo odnosa s maloletnikom, nepristojno ponašanje s maloletnikom, poticanje ili doprinos dečjoj delinkvenciji, dok će se njen suprug teretiti za dodatnim tužbama. Nije bilo odmah jasno je li par bio dostupan za izjave ili su odmah zatražili advokate.

Policija Youngsville započela je istragu nad parom 26. januara nakon što je primila anonimnu prijavu u kojoj se tvrdi da je Wellman-Rich seksualno zlostavljala studenta s razmene kojeg je ugostila u svom domu.

- Podnosilac tužbe tvrdio je da je Kimberly Wellman-Rich roditelj domaćin muškom maloletnom studentu na razmeni i da veruju da je gospođa Wellman-Rich imala seksualnu vezu sa studentom - izjavio je šef policije Youngsvillea Rickey Boudreaux. Policija je takođe izjavila da je suprug 'iz prve ruke znao' o seksualnoj vezi. Dužnosnici su izjavili da je student iz razmene udaljen iz učiteljičinog doma istog dana kada je policija započela istragu.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.