TRI GODINE GA SEKSUALNO MALTRETIRALA I SLALA EKSPLICITNE VIDEOSNIMKE: Potom sve negirala, upirući prst u NJEGA
Foto: Printscreen

STRAŠNO

TRI GODINE GA SEKSUALNO MALTRETIRALA I SLALA EKSPLICITNE VIDEOSNIMKE: Potom sve negirala, upirući prst u NJEGA

Bodine je pritvorena, ali ubrzo i puštena iz zatvora uz kauciju od 100 hiljada dolara. Preti joj do 25 godina zatvora

Objavljeno: 09:49h

Bivša učiteljica u srednjoj školi Tomball u Houstonu, Teksas Marka Lee Bodine (31) optužena je za seksualno zlostavljanje maloletnika. Prema navodima policije, učiteljica je seksualno zlostavljala, sada 16-godišnjeg dečaka, gotovo tri godine. Dečak je sve odlučio prijaviti policiji.

- Dečak nam je došao i očajnički tražio pomoć. Obratio se školi, a zatim i nama. Reagovali smo i odmah uhapsili zlostavljačicu - rekao je šef policije Jeff Bert.

Bodine, koja je predavala engleski, odmah je podnela ostavku u školi. Zaposleni u školi, kao i roditelji ostale dece, ostali su zgroženi situacijom.

- Ovo je zastrašujuće. Ne mogu verovati da se takvo što dešavalo u našoj školi. Saosećam s roditeljima i učenikom i žao mi je što moraju prolaziti kroz sve ovo - rekao je direktor škole u Houstonu.

Bodine je pritvorena, ali ubrzo i puštena iz zatvora uz kauciju od 100 hiljada dolara. Preti joj do 25 godina zatvora.

Nakon što je dečak sve prijavio policiji, Bodine je celi slučaj negirala i izjavila kako je dečak imao suicidalne misli te da je često uznemiravao. Dečak je policiji kao dokaz pokazao eksplicitne fotografije i videosnimke, kao i poruke koje mu je učiteljica slala.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.