UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA PRONAĐENA MRTVA: Veliki šok!
Foto: Printscreen/Instgaram

strašno

UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA PRONAĐENA MRTVA: Veliki šok!

Olivia je imala tek 24 godine, a od nje se oprostio i Olimpijski odbor Novog Zelanda, koji je ona predstavljala na poslednjim Igrama u Rio De Janeiru pre pet godina

Objavljeno:

Novozelandska biciklistkinja Olivia Podmore pronađena je mrtva u svom stanu, a tragičnu vest potvrdila je njena porodica.

- Pokoj duši mojoj divnoj sestri i kćeri mog oca Phila Podmora. Zauvek ćeš biti u našim srcima - napisao je Olivijin brat Mitchell na društvenim mrežama.

Olivia je imala tek 24 godine, a od nje se oprostio i Olimpijski odbor Novog Zelanda, koji je ona predstavljala na poslednjim Igrama u Rio De Janeiru pre pet godina.

- Olivia je predstavljala Novi Zeland s ponosom u Riju 2016. godine i na Igrama Commonwealtha 2018. Bila je cenjeni član momčadi i njena smrt je veliki gubitak za celu našu zajednicu. Policija još uvek istražuje detalje smrti u ime mrtvozornika - piše u saopštenju OO Novog Zelanda.

Valja istaknuti kako je Olivia nekoliko dana pre smrti na svom Instagram profilu objavila i jednu poruku:

- Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi. To je borba, ponekad i mučenje, ali je takođe sjajna stvar. Osećaj koji donosi sport ne može se meriti s bilo čime, kada pobeđuješ, ali kada gubiš, kada te ne izaberu u ekipu ili kada se ne kvalifikuješ za takmičenje, kada se povrediš. kada ne ispuniš očekivanja okoline, kada se ne udaš kada smatraju da trebaš, kada ne kupiš kuću, ne rodiš decu jer pokušavaš biti najbolji u sportu – to se takođe ne može meriti s bilo čime - pisalo je u objavi.

(Espreso/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.