VELIKA PREVARA VLADA SVETOM: Oglasila se SZO, sa jasnom PORUKOM!
SZO, Foto: EPA/ FABRICE COFFRINI, Profimedia

važno

VELIKA PREVARA VLADA SVETOM: Oglasila se SZO, sa jasnom PORUKOM!

– Javnost se lažno obaveštava o tobožnjoj nagradi koju dodeljuje SZO u saradnji sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) i Fondacijom Bill & Melinda Gates (BMGF)

Objavljeno: 21:21h

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je javnost na prevaru o navodnoj specijalnog lutrijskoj nagradi za nadoknadu gubitaka i štete tokom pandemije Kovida 19 u vrednosti od milion dolara pod pokroviteljstvom SZO.

– Javnost se lažno obaveštava o tobožnjoj nagradi koju dodeljuje SZO u saradnji sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) i Fondacijom Bill & Melinda Gates (BMGF), o tzv. nagradi na lutriji za nadoknadu štete od kovida-19″, prenosi londonski ”Gardijan”.

Prevaranti, koji se predstavljaju kao firma za finansijsko upravljanje iz Londona, lažno tvrde da ih je SZO angažovala da procesuiraju isplate i nagrade na lutriji COVID-19, navodi se u saopštenju SZO i dodaje da je „lutrijska nagrada prevara koja se različitim kanalima sprovodi u ime SZO”.

Bonus video:

01:39

MIRJANA MITROVIĆ IZ AGENCIJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE: SZO kaže da svaki 4. stanovnik planete ima alergiju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.