HOROR PRIZNANJE ANDREJA I OLGE: Stomak će da vam se prevrne, bili su deo SATANISTIČKOG KULTA i JELI SU LJUDE!
Ilustracija, Foto: Daily Mail printscreen

užas

HOROR PRIZNANJE ANDREJA I OLGE: Stomak će da vam se prevrne, bili su deo SATANISTIČKOG KULTA i JELI SU LJUDE!

Viktorija je navodno upoznala Andreja na jednom od okupljanja i odmah se zaljubila

Objavljeno:

Andrej Tregubenko i Olga Bolšakova iz Moskve uhapšeni su zbog sumnje da su, kao pripadnici satanističkog kulta, počinili stravična ubistva na severu zemlje u regionu Karelije, koji se graniči sa Finskom.

Oni su, kako prenose mediji, privedeni zbog sumnje da su umešani u poslove sa narkoticima, ali su tokom saslušanja priznali da su odgovorni za smrt dvoje mladih ljudi. Olga i Andrej navodno su namamili mladića i devojku u slabo naseljeni region, gde su ih potom ubili, njihova tela iskasapili i potom pojeli.

Viktorija Zaiceva i Platon Stepanov vode se kao nestali od 2016. godine. U tom trenutku imali su samo 27 godina. Porodica i prijatelji i dalje se nadaju da će pronaći bar njihove ostatke, ali privedeni par odbija da kaže gde se oni nalaze.

Navodno su ostaci jedne od žrtava pronađene u regionu Priozerska, ali za sada nema zvanične potvrde.

Ruski mediji pišu da je Platon uoči nestanka otišao sa prijateljima u jednu šumu kod Priozerska. On se javio rođacima da je tamo i nakon toga je nestao.

Pojedini mediji pišu i da su Platon i Viktorija i sami bili članovi satanističkog kulta. Viktorija je navodno upoznala Andreja na jednom od okupljanja i odmah se zaljubila. Andreju je obećala da će u slavu Satane u šumi ubiti čoveka, ali je umesto toga, sama postala žrtva.

Komšije uhapšenih Andreja i Olge kažu da oni jesu bili "malo čudni", ali da ne veruju da su mogli da žrtvuju nekog čoveka.

Kažu da nisu primetili nešto mnogo neobično kod njih, te navode da su odgajali dvoje dece.

- Odveli su ih zajedno sa decom. Deca su dobra, nemam ništa loše da kažem. Decu smo i sretali... Kada su ih odveli bila sam u šoku, a onda sam čula da ih sumnjiče da prodaju drogu. Nisam ni pomislila da će ovako sve da se završi. Oni jesu bili malo čudni, oblačili su se u crno i ona je stalno farbala kosu, ali da ubiju nekog, to ne verujem - rekla je jedna komšinica.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.