MAKRON POKAZAO TAJNI ZNAK? Majica francuskog predsednika izazvala haos!
Emanuel Makron, Foto: Printscreen

šta bi ovo trebalo da znači

MAKRON POKAZAO TAJNI ZNAK? Majica francuskog predsednika izazvala haos!

Nekoliko sati nakon što je Emanuel Makron pokušao da ubedi mlade Francuze da se vakcinišu, čitava zemlja je brujala o njegovom govoru

Objavljeno:

Obraćanje francuskog predsednika Emanuela Makrona o značaju vakcine protiv korone zasenio je dizajn njegove majice.Nekoli

Da li je u pitanju ptica, subliminalna poruka ili tajni znak? Ili je samo u pitanju logo sove?

Nekoliko sati nakon što je Emanuel Makron pokušao da ubedi mlade Francuze da se vakcinišu, čitava zemlja je brujala o njegovom govoru. Istina, ne toliko o važnosti kovid vakcina koliko o misterioznom simbolu na njegovoj majici, piše Depeš.

Francuski predsednik je zamenio svoje standardno sivo odelo, belu košulju i kravatu nešto modernijim izborom - crnom majicom kratkih rukava. Ispostavilo se da je njegov modni izbor izazvao poplavu spekulacija i teorija zavere koje su logou sove dali mnogo više na značaju nego Makronovoj poruci.

Šta znači sova? Da li postoji neka skrivena poruka u izboru Makronove odeće? Da li predsednička palata pokušava da pošalje neki znak oštrookim građanima? Da li je predsednik član nekog tajnog društva?

Prva teorija, prenosi Gardijan, je da je reč o logou Boemskog kluba, političke grupe stvorene u Kaliforniji 1872. godine i zazvane po bel epok evropskom boemskom pokretu koji je kontrirao buržoaziji. Danas je to isključivo muški klub sastavljen od biznismena i političara iz SAD, Evrope i Azije.

Iako Boemski klub ima svoj logo, taj logo nije isti kao geometrijski logo na Makronovoj majici.

Dodatnu konfuziju izazvala je i činjenica da dve reči na francuskom mogu da se na prevedu kao "sova" - hibou (sofa sa namreškanim perjem kod ušiju) i chouette (sova koja nije nakostrešena).

Hibu je znak loše sreće, predznak smrti, simbol tuge, usamljenosti i predstavnik crne magije. Šuet je sledbenik grčke boginje Atene, duhovni vođa u keltskoj kulturi i u francuskom žargonu znači "super".

Jelisejska palata još se nije oglasila povodom ovih teorija. Preduzimljivi trgovci odmah su iskoristili "hajp" i ponudili "Makronovu TikTok majicu" za 20 evra.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.