HAOS NA GRANIČNOM PRELAZU EVZONI: Blokiran saobraćaj zbog požara koji bukti!
Požar na graničnom prelazu Evzoni, Foto: Printscreen

užas

HAOS NA GRANIČNOM PRELAZU EVZONI: Blokiran saobraćaj zbog požara koji bukti!

Kako prenosi portal "SDK" iz Severne Makedonije, požar je zahvatio borovu šumu u čijoj blizini se nalazi hotel "Flamingo"

Objavljeno:

Saobraćaj na graničnom prelazu "Evzoni" između Severne Makedonije i Grčke, zatvoren je za saobraćaj, usled požara koji je zahvatio deo oko graničnog prelaza.

Kako javljaju srpski turisti unutar grupe "Live from Greece chat room" na viber grupi, ali i na samom Fejsbuku, saobraćaj je trenutno obustavljen i svi stoje u kolonama.

Kako prenosi portal "SDK" iz Severne Makedonije, požar je zahvatio borovu šumu u čijoj blizini se nalazi hotel "Flamingo". Takođe, požar je zahvatio i graničnu karaulu, za koji navedeni portal piše da je verovatno izgorela.

Prema informacijama, ekipe vatrogasne jedinice iz Đevđelije i javnog preduzeća "Komunalec" izašle su na lice mesta i pokušavaju da ugase požar koji je zahvatio šumu.

Terenske ekipe kažu da se požar zbog vetra kreće prema granici sa Grčkom, zbog čega su obavešteni grčki vatrogasci iz vatrogasne jedinice u Polikastru.

Ako ne dođe do promene pravca, početne prognoze su da granična karaula ARM-a, kockarnice, GP Bogorodica i benzinske pumpe u blizini makedonsko-grčke granice neće biti ugrožene, piše Nova Makedonija.

Požar je izbio oko 12 časova, po lokalnom vremenu. Na teren su tom prilikom izašle dve vatrogasne ekipe.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.