MUŠKARAC (49) PREMINUO NAKON PRIVOĐENJA U BERLINU: Tokom demonstracija uhapšeno oko 600 ljudi! (VIDEO)
Nemačka, Foto: Printscreen/Youtube

protesti U NEMAČKOJ

MUŠKARAC (49) PREMINUO NAKON PRIVOĐENJA U BERLINU: Tokom demonstracija uhapšeno oko 600 ljudi! (VIDEO)

Nemačka policija je navela da se muškarac žalio na trnjenje u ruci i grudima kada su policajci proveravali njegovu ličnu kartu u berlinskoj četvrti Mite

Objavljeno:

Policija u Berlinu saopštila je danas da je 49-godišnji muškarac preminuo nakon što su ga policajci priveli tokom protesta u nedelju, koji su održani protiv mera nemačke vlade namenjenih sprečavanju širenja korona virusa.

Nemačka policija je navela da se muškarac žalio na trnjenje u ruci i grudima kada su policajci proveravali njegovu ličnu kartu u berlinskoj četvrti Mite, gde se hiljade demonstranata okupilo uprkos zvaničnoj zabrani demonstracija, prenosi agencija AP.

Policajci su pružili prvu pomoć muškarcu sve dok nije stigla hitna pomoć i odvezli ga u bolnicu, gde je kasnije preminuo, saopštila je policija.

Otvorena je rutinska istraga o smrti čoveka.

Tokom demonstracija, u kojima je došlo do izbijanja nasilja, privedeno je oko 600 ljudi, dok su demonstranti prkosili naređenju da se raziđu i pokušali da probiju policijske redove.

Portparolka policije je izjavila da vlasti i dalje pokušavaju da utvrde koliko je demonstranata i policajaca povređeno tokom protesta u nedelju, koji su se održali i u širem području.

Nemačka je ublažila mnoge mere koje su uvedene tokom vrhunca pandemije, ali neki zahtevi vezano za nošenje maski u zatvorenom prostoru i pokazivanje negativnih testova na kovid-19 ili potvrda o vakcinaciji još uvek su na snazi.

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.