BRODVEJ OTVOREN SAMO ZA VAKCINISANE! To nije sve, postoji još JEDNO PRAVILO kojeg će svi morati da se pridržavaju
Vakcina/ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

BRODVEJ OTVOREN SAMO ZA VAKCINISANE! To nije sve, postoji još JEDNO PRAVILO kojeg će svi morati da se pridržavaju

Ti pojedinci će morati da pokažu negativan testa na kovid-19. Publika će morati da nosi maske osim dok jedu ili piju na za to predviđenim mestima

Objavljeno: 22:19h

Posetioci Brodveja moraće da dokažu da su vakcinisani protiv kovid-19 i nose maske kada se pozorišta ponovo otvore narednih nedelja, objavili su danas producenti.

"Vakcinišite se i vidimo se na jesen", napisao je na Tviteru brodvejska i TV zvezda Džeremi Džordan, preneo je AP.

Kompozitor Džejson Robert Braun, takođe, se složio sa tim potezom rekavši: "Tako je. Tu smo''.

Izuzeci od pravila su deca mlađa od 12 godina, koja još uvek ne ispunjavaju uslove za bilo koju od odobrenih vakcina i osobe sa drugim oboljenjima ili verskim uverenjem koje ih sprečava da se vakcinišu, saopštili su upravnici pozorišta.

Ti pojedinci će morati da pokažu negativan testa na kovid-19. Publika će morati da nosi maske osim dok jedu ili piju na za to predviđenim mestima.

"Ovo je ono što smo kao zajednica na Brodveju odlučili, a zatim ćemo to ponovo proceniti u oktobru. I dalje je fluidno'', rekla je Boni Komli, predsednica Lige drame za AP.

Ovaj potez usledio je dan nakon što je sindikat koji predstavlja skoro 52.000 glumaca i upravnika scena, saopštio da će zahtevati da glumci i članovi ekipa budu potpuno vakcinisani protiv kovid-19.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.