HAOTIČNO STANJE U ITALIJI: Grad polupao automobile, ulicama teče reka
Foto: Printscreen

NEVREME

HAOTIČNO STANJE U ITALIJI: Grad polupao automobile, ulicama teče reka

Podvožnjaci i ulice u pojedinim delovima grada su iz predostrožnosti zatvoreni za saobraćaj. Za sever Sicilije izdato je narandžasto upozorenje zbog rizika od oluja i poplava

Objavljeno:

Obilne kiše i nevreme i danas su zahvatili Severnu Italiju, a na jednom auto-putu snimljeni su automobili koje je uništio jak grad.

Na snimku se vide automobili sa polupanim šoferšajbnama i putnici koji u čudu stoje pored svojih uništenih četvorotočkaša.

Obilne kiše pogodile su i Italiju ovog meseca, a hitne službe u gradu Palermu i drugim delovima Sicilije primile su stotine poziva za intervencije zbog poplava i oštećenja od vode.

List "Republika" piše da je Palermo 17. jula pogodila jaka oluja i da su vatrogasci 27 puta intervenisali kako bi spasili ljude iz poplavljenih automobila, pošto su se ulice pretvorile u reke.

Grad
foto: Printscreen

Podvožnjaci i ulice u pojedinim delovima grada su iz predostrožnosti zatvoreni za saobraćaj. Za sever Sicilije izdato je narandžasto upozorenje zbog rizika od oluja i poplava.

Dok se početkom ovog meseca, tačnije 8. jula, u severnoj regiji Pijemont u Italiji pojavio i tornado koji je uzrokovao tada nestanke struje i štete na usevima.

(Espreso, Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.