ADRIJANA (38) PREMINULA SAMO 10 DANA NAKON ŠTO JE DOBILA KORONU: Prijatelji prikupljaju novac za sahranu!
Adrijana Midori Takara, Foto: Printscreen/Facebook

NIJE BOLOVALA OD DRUGIH BOLESTI

ADRIJANA (38) PREMINULA SAMO 10 DANA NAKON ŠTO JE DOBILA KORONU: Prijatelji prikupljaju novac za sahranu!

Zvaničnici su istakli da je Adrijanina smrt dokaz da korona može da ubije mlade ljude, koji ranije nisu imali zdravstvenih problema

Objavljeno:

U humanitarnoj akciji, koja je organizovana kako bi se prikupio novac za porodicu mlade žene koja je preminula od korona virusa samo nekoliko dana nakon što joj je dijagnostifikovana bolest, u rekordno kratkom roku prikupljeno je 20.000 dolara.

Adrijana Midori Takara (38) preminula je u bolnici u Sidneju, samo deset dana nakon što je dobila pozitivan nalaz. Kako pišu lokalni mediji, ova državljanka Brazila nije bolovala od drugih bolesti.

Akciju prikupljanja novca pokrenula je njena drugarica, kako bi Adrijanino telo moglo da bude prebačeno u Brazil.

- Adrijana nije brojka, ona je žena koja je imala snove i ambicije. Bila je ćerka, sestra, tetka, devojka, a pre svega prijatelj, pravi prijatelj - rekla je Adrijanina prijateljia Fernanda Fereira Batista.

Samo četiri sata nakon što je pokrenuta GoFundMe akcija prikupljeno je više od 20.000 dolara, a novac je doniralo više od 650 ljudi.

Marlen Koimbra, žena koja je pomogla Adrijani da dobije studentsku vizu u Australiji, rekla je da bi smrt ove mlade žene trebalo da bude opomena svim ljudima.

- Nadam se da će ovaj nesrećan slučaj da bude upozorenje za sve one koji se dvoume da li da prime vakcinu ili ne - rekla je Marlen.

Zvaničnici su istakli da je Adrijanina smrt dokaz da korona može da ubije mlade ljude, koji ranije nisu imali zdravstvenih problema.

- Ako mislite da ova bolest samo pogađa starije, još jednom dobro razmislite - poručili su zvaničnici.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.