POZNATA INFLUENSERKA IZ KINE STRADALA NAKON PADA DIZALICE: U kobnom trenutku snimala objavu za društvene mreže!
Ksiao Kiumei, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

POZNATA INFLUENSERKA IZ KINE STRADALA NAKON PADA DIZALICE: U kobnom trenutku snimala objavu za društvene mreže!

Bila je dobro poznata na sajtovima, uključujući kinesku verziju TikTok-a, poznatu kao Douin

Objavljeno:

Ksiao Kiumei, influenserka iz Kine, navodno je umrla nakon pada 160-metarske dizalice dok se snimala za objavu na društvenim mrežama u Kuzhou u Kini.

"The Sun" je izvestio da je 23-godišnjakinja govorila u kameru u, kako se činilo, nalazila se u kabini dizalice kada je pala.

Dobijeni snimci pokazuju da se kamera iznenada prebacila na mutne slike opreme koja leti pored sočiva.

Porodica je potvrdila njenu smrt, navodeći da je pala zbog pogrešnog koraka, izveštava "The Sun".

Dodaje se da je bila zaposlena kao profesionalni mašinovođa, ali da je porodica porekla da bi se snimala tokom radnog vremena.

Prodajni centar je rekao da su svedoci u utorak, oko 17:40 časova videli kako je Ksiao pala na zemlju sa mobilnim telefonom u ruci kada je većina njenih kolega otišla kući.

Ksiao je bila majka dvoje dece. Bila je dobro poznata na sajtovima, uključujući kinesku verziju TikTok-a, poznatu kao Douin, po tome što je redovno delila video zapise o svakodnevnom životi i profesiji sa svojim mnogim pratiocima.

Ranije ovog meseca, influenserka iz Hong Konga je navodno umrla nakon pada sa vodopada dok se slikala. Dok je stajala u blizini vodopada, Sofija Čeung se okliunula i zaronila u bazen dubok 16 stopa.

Meksički fitnes influenser je takođe nedavno preminula nakon što je prošla kroz neispravan medicinski postupak za lečenje prekomernog znojenja ispod pazuha, prema izveštajima. Ona je patila od srčanog zastoja dok je bila pod anestezijom.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.