KOMIČAR OTKRIO GENIJALAN PLAN ZA PRONALAZAK DEVOJKE! Sportistkinje u Tokiju su prava meta, treba vam samo TELEFON!
Potraga za devojkom, Foto: Tiktok printscreen

neverovatno

KOMIČAR OTKRIO GENIJALAN PLAN ZA PRONALAZAK DEVOJKE! Sportistkinje u Tokiju su prava meta, treba vam samo TELEFON!

Kako prenosi Mirror, Tinder je takođe otkrio da se tokom Olimpijskih igara 2016. u Riju, upotreba aplikacije svakodnevno povećavala za 64 odsto

Objavljeno:

Olimpijske igre u Tokiju počinju danas, a sportisti iz raznih zemalja sveta već neko vreme borave tamo, u Olimpijskom selu, i pripremaju svoje nastupe. Jedan čovek je u ovome video priliku da preko Tindera pronađe potencijalnu devojku.

Komičar Rid Kavner podelio je na društvenim mrežama svoj metod ‘približavanja’ sportistkinjama u Tokiju i otkrio da je platio opciju Tinder Plus koja uključuje Tinder pasoš - mogućnost povezivanja i upoznavanja ljudi širom sveta. Kroz šalu je napomenuo kako se bavio plivanjem do 12. godine i da je to glavno što mu je zajedničko sa sportistkinjamaKOMI.

Bio je u pravu kada je video „kartu“ za jednu od devojčica - prokomentarisala je video Katerina Savard, 28-godišnjakinja koja predstavlja Kanadu u plivanju. Osim Katerine, Kavner je nasmejao sve koji su videli njegovu objavu, pa nisu mogli da podnesu da ne komentarišu. „Genije, istinski genije“, prokomentarisao je jedan čovek čiji je komentar pratio drugi zaključujući da je Rid takođe pametniji od Elona Maska.

@reedkavner

I was on swim team until I was 12 so we'll have that in common

♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

Čak su zvali i iz Tindera i komentarisali: „Niste na Olimpijskim igrama, ali pobeđujete“. Iako su ga pohvalili, ignorisali su njegov zahtev da izbace sve ostale korisnike koji koriste opciju Pasoš da bi imali više šansi među devojkama.

Kako prenosi Mirror, Tinder je takođe otkrio da se tokom Olimpijskih igara 2016. u Riju, upotreba aplikacije svakodnevno povećavala za 64 odsto.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.