OVO NIJE OČEKIVALA OD NJEGA: Godinu dana pokušavali da dobiju dete, a on je frapirao BOLNOM ISTINOM!
Žena, Foto: Profimedia

AU ČOVEČE

OVO NIJE OČEKIVALA OD NJEGA: Godinu dana pokušavali da dobiju dete, a on je frapirao BOLNOM ISTINOM!

Ona priča da je supruga Metjua upoznala u 31. godini, nakon što je dvadesete provela putujući po svetu. Šest meseci kasnije pozvao ju je na kafu, nakon čega su se počeli redvono da se viđaju, a za nekoliko meseci ju je i zaprosio

Objavljeno:

Nedavno je Ešli iz Australije za portal 9Honey ispričala kako je pokušavala da zatrudni, da bi joj suprug nakon punih godinu dana priznao bolnu istinu.

Ona priča da je supruga Metjua upoznala u 31. godini, nakon što je dvadesete provela putujući po svetu. Šest meseci kasnije pozvao ju je na kafu, nakon čega su se počeli redvono da se viđaju, a za nekoliko meseci ju je i zaprosio.

Bila je, kaže, presrećna, ali je brzo shvatila da očajnički želi i dete. Iako Metju nije delio njen entuzijazam, dogovorili su se da će pokušati, ali šest mjeseci kasnije shvatila je da to neće biti lako i život je počeo da im se vrti oko vremena ovulacije i lečničkih pregleda. - Uvek sam pretpostavljala da će se trudnoća dogoditi kad poželim - priznaje Ešli kojoj lekari nisu našli razlog zašto ne može da zatrudni, a kad je njen lekar predložio da i Metju napravi pretrage, njegovo se ponašanje promenilo.

- Tek nakon tri nedelje mi je rekao da njegova bivša supruga nije htela djecu, pa je još u kasnim 20-ima napravio permanentnu kontracepciju - kaže i dodaje da nije 'mogla ni da razume šta govori...'

- Gledala sam ga u čudu, kao da govori neki strani jezik... Punih godinu dana pokušavali smo da dobijemo dete, a on je dobro znao da je to nemoguće - priča ona.

Nakon toga je, kaže, prekinula njihovu tada već šestogodišnju vezu, a šest meseci kasnije, još uvijek pokušava da shvati zašto joj nije rekao pre.

- Nikad nisam pomislila da nešto nije u redu s njim jer sam bila ljuta na sebe i na svoje telo - rekla je.

Bonus video:

02:03

NOVINARKA ŠOKIRALA: Neke naše POZNATE pevačice naplaćuju seks nekoliko HILJADA evra, a prostitucijom se najviše bave VODITELJKE!

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.