POZNATI MUZIČAR ŠOKIRAO SVOJE FANOVE: Bolest je dostigla četvri stadijum, krv pokušava da me ubije!
Muzičar, Foto: Printscreen/Instagram

tuga

POZNATI MUZIČAR ŠOKIRAO SVOJE FANOVE: Bolest je dostigla četvri stadijum, krv pokušava da me ubije!

Inače, Hopus je u pop pank sastav ušao s gitaristom Tomom Delongeom i bubnjarom Skotm Rajnorom, a sastav iza sebe ima albume Cheshire Cat, Enema of the State, Neighborhoods i druge

Objavljeno:

Američki muzičar i član benda Blink-182 Mark Hopus (49) podelio je sa svojim fanovima detalje o svojoj borbi s rakom. U videostrimu je prvi put progovorio o kakvom se tačno raku radi. Objasnio je da njegova bolest ima veze s krvlju, a ne kostima. "Moja krv pokušava da me ubije", rekao je muzičar te dodao da je njegova dijagnoza difuzni B-krupnoćelijski limfom 4-A. "To znači da je ušao u četiri dela mog tela. Ne znam kako tačno određuju njegov udeo, ali ušao mi je u dovoljno delova tela da je rak u četvrtoj fazi", objasnio je te dodao da je to najviši nivo.

Podsetimo, Hopus je krajem juna otkrio da ima rak i da ide na hemoterapije. Istaknuo je da su ispred njega još jeseci lečenja te da se trudi da ostane pozitivan. Rekao je da se raduje povratku poslu nakon što pobedi bolest, ali i da se boji svega. "Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vreme blagoslovljen neverovatnim doktorima te prijateljima i porodicom koji mi pomažu da se borim", napisao je tada u objavi na društvenim mrežama. Inače, Hopus je u pop pank sastav ušao s gitaristom Tomom Delongeom i bubnjarom Skotm Rajnorom, a sastav iza sebe ima albume Cheshire Cat, Enema of the State, Neighborhoods i druge.

Bonus video:

00:55

Radiolog otkriva kako da se zaštitite od karcinoma

(Espres / Večenji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.