NOVI VELIKI PROBLEM U MAJAMIJU: Stanari još jedne zgrade dobili naređenje da NAPUSTE SVOJE STANOVE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OPASNO

NOVI VELIKI PROBLEM U MAJAMIJU: Stanari još jedne zgrade dobili naređenje da NAPUSTE SVOJE STANOVE!

Gradska portparolka Melisa Bertije rekla je da stanari ove zgrade sa 30 stanova imaju rok do 19. jula da napuste svoje stanove

Objavljeno: 07:59h

Još jedna zgrada u Majamiju je evakuisana, zbog stukturnih oštećenja koja su otkrivena u poslednjoj inspekciji, objavljeno je.

U petak, gradski inspektori su posetili zgradu na adredi 6881 Indian Creek Drive, koja je na magistralnom putu u Majamiju, i odlučili da postoji strukturalno oštećenje, ali da ono nije dovoljno veliko da bi se stanarima reklo da napuste svoje stanove. Ipak, u ponedeljak je stanarima rečeno da se evakuišu.

Gradska portparolka Melisa Bertije rekla je da stanari ove zgrade sa 30 stanova imaju rok do 19. jula da napuste svoje stanove, iako je utvrđeno da ne postoji neposredna opasnost od rušenja.

Meni Vadiljo, advokat koji predstavlja menadžera zgrade, rekao je da je prošlog maja odlučeno da će zgrada biti srušena i zamenjena s novom. Stanarima je to rečeno, i samo 14 ljudi trenutno živi u zgradi, od kojih 7 plaća kiriju.

- Moji klijenti su izrazito osetljivi po pitanju sigurnosti i nekoliko puta su posetili zgradu prošle nedelje, kako bi razgovarali sa stanarima - napisao je Vadiljo.

Ova zgrada je druga koja je evakuisana posle rušenja zgrade u Surfsajdu 24. juna, kada je poginulo najmanje 90 ljudi.

Bonus video:

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.