FOTOGRAFIJA AUTOMOBILA IZAZAVALA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Jedva se dovukli do Grčke U OVOM KRŠU! (FOTO)
Grčka, Foto: Profimedia

hit

FOTOGRAFIJA AUTOMOBILA IZAZAVALA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Jedva se dovukli do Grčke U OVOM KRŠU! (FOTO)

Jedan korisnik objavio je danas fotografije "juga" i čuvenog "tristaća" starog više od pola veka uz komentar koji su mnogi shvatili kao nadobudnu provokaciju

Objavljeno:

Fotografija dva stara automobila iz Srbije nastala u jednom grčkom letovalištu izazvala je haos na društvenim mrežama!

Jedan korisnik objavio je danas fotografije "juga" i čuvenog "tristaća" starog više od pola veka uz komentar koji su mnogi shvatili kao nadobudnu provokaciju:

- Evo nekih krševa... Jedva se dovukli do Grčke - pisalo je ispod fotografije objavljene u jednoj od najbrojnijih i najkorisnijih grupa na društvenim mrežama za srpske turiste u Grčkoj.

Blago je reći da je internet odmah eksplodirao.

- To nije za poniženje i podsmevanje, naprotiv, veliki respekt svakome ko krene sa starijim automobilom na dużi put! Moj suprug se ne bi usudio, ne zato što smo mi nekakva gospoda, nego sve mora biti perfektno. Da se ne lažemo, svako bi hteo dobar auto, ali nemaju svi mogućnosti za to. Zato svaka čast svakome na hrabrosti i strpljenju sa našim "jugićima" i "ladom". Bar da ne odu u zaborav - napisala je jedna korisnica.

Automobil
foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK, SHUTTERSTOCK

Jedan korisnik opomenuo je autora objave da nije lepo vređati ljude slabijeg materijalnog stanja:

- Garant vozi u najmanju ruku "porše" sa ful opremom... Nije lepo pi*ati po ljudima koji nemaju ili ne žele bolji auto. Respekt za hrabost da krenu sa "tristaćem".

- Gospodine, ljudi se nisu dovukli, verovatno su po ko zna koji put doputovali da se malo okupaju i odmore, a vi ste samo pokazali svoj kompleks - glasi jedan od komentara.

Korisnici su potom u znak podrške vlasnicima starih automobila sa fotografije počeli da objavljuju slike svojih polovnjaka kojima su doputovali na more.

Ubrzo se oglasio i autor objave koji tvrdi da je pogrešno shvaćen.

- Kliknete na moju sličicu i vidite moje postove i komentare u grupi. Već na osnovu prvih 10 možete da stekne te sliku o tome da li sam umišljeni bogataš. Ali ne! Lakše je reagovati na prvu loptu - naveo je korisnik i uskoro objavio sliku svog "stojadina".

Bonus video:

00:35

PREKO 2.000 ZARAŽENIH KORONOM U GRČKOJ: Istraživači ŠOKIRANI kada su otkrili KAKO VIRUS PRENOSI OVAJ PUT!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.