NEPOZNATI MUŠKARAC POKUCAO NA VRATA I SASUO IM KISELINU U LICE: Za napadačem se traga!
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

užasavajuće

NEPOZNATI MUŠKARAC POKUCAO NA VRATA I SASUO IM KISELINU U LICE: Za napadačem se traga!

Komšije su rekle da je ovoj porodici na vrata pozvonio neznanac, koji ih je iz čista mira napao kiselinom

Objavljeno:

Devojčicu i njene roditelje napao je kiselinom nepoznati muškarac. On je pozvonio na vrata njihovog stana u severnom delu Londona i sasuo im kiselinu u lice.

Desetogodišnja devojčica je zajedno sa ocem (43) i majkom (36), hitno prevezena u bolnicu nakon što je, kako se pretpostavlja stranac bacio kiselinu na njih. On je pozvonio na vrata i dok je devojčica otvarala vrata prvo napao nju, a zatim i njene roditelje, a zatim pobegao.

Njima je odmah na licu mesta pružena lekarska pomoć, a kasnije su prevezeni u bolnicu gde su im sanirali povrede, nakon čega su pušteni na kućno lečenje, piše Metro.

Komšije su rekle da je ovoj porodici na vrata pozvonio neznanac, koji ih je iz čista mira napao kiselinom. Policajci su tokom uviđaja jedni druge polivali vodom kako bi sa sebe skinuli nagrizajući sloj hemikalija sa sebe.

- Videla sam devojčicu kako sa majkom u opekotiinama izlazi iz kuće. Njih su odvezli kolima hitne pomoći, okolo je bilo i dosta policije - rekla je njihova komšinica.

Policija je nakon završenog uviđaja zabranila građanima da se okupljaju oko njihovog doma, budući da još uvek postoji opasnost od isparavanja otrovne supstance.

Vlasti su odmah pokrenule istragu i još uvek se traga za nepoznatim počiniocem. Policija je zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o napadaču da se odmah jave u najbližu policijsku stanicu u Londonu.

Bonus video:

01:59

MANIJACI NAPADAJU USRED BELA DANA! Iz Centra za bezbednost savetuju: Žene, nosite suzavac i elektrošokove!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.