HOROR NA FLORIDI: Komšija ubio dečaka (3), obdukcija otkrila istinu ubistva!
Policija, Foto: Filip Plavčić

horor

HOROR NA FLORIDI: Komšija ubio dečaka (3), obdukcija otkrila istinu ubistva!

Umesto toga, kažu vlasti, Mans joj je ostavio rukom napisanu poruku u kojoj se kaže da je dečak imao napad dok je bio u kadi, što je rezultiralo da se utopi

Objavljeno:

Bebisiter sa Floride optužen je za zanemarivanje, zlostavljanje i ubijanje trogodišnjeg dečaka, nakon što je majci dečaka ostavio poruku u kojoj se kaže da se dete slučajno utopio u kadi - uprkos obdukciji koja je kasnije otkrila da je detetova smrt rezultat teških povreda koje je zadobio nakon što je pretučen.

Džošua Andrev Mans (25), navodno je 11. juna, dok je bila na poslu, nazvao majku trogodišnjeg Džejmsona Nansea i rekao joj da se dete utopio u kadi. Ali kada se vratila u svoj stan u zapadnom Melburnu, Mansa nije našla nigde, kao i to da on uopšte nije pozvao policiju niti medicinsku pomoć.

Umesto toga, kažu vlasti, Mans joj je ostavio rukom napisanu poruku u kojoj se kaže da je dečak imao napad dok je bio u kadi, što je rezultiralo da se utopi.

Čovek je napisao u pismu da mu "niko ne bi verovao i nije hteo da provede život u zatvoru zbog nečega što nije uradio."

Medicinski ispitivač, međutim, nije našao nijedan dokaz da se dečak utopio, rekavši da je zapravo patio od sindroma "prebijenog deteta", trpeći nedeljama stare povrede, uključujući slomljeno rebro, ubodne rane u glavu i oticanje mozga.

Sumnjive povrede

Džejmson je takođe pretrpeo prelom noge u martu prošle godine, a Odeljenje za decu i porodične službe na Floridi prethodno je istražilo slučaj dečaka koji je slomio nogu kada je imao samo 1 godinu, navodi VESH.

Ubrzo pre nego što je umro, odeljenje je otišlo u vrtić gde je dečak išao kako bi istražilo poreklo "sumnjivih povreda", uključujući tragove opekotina na ruci.

Mans koji nije bio dečakov otac, živeo je u istoj stambenoj zgradi kao dečak i njegova majka, prema navodima vlasti. Nije odmah jasno kako je majka nastavila da zapošljava Mansa kao dečakovu bebisiterku uprkos neprestanom nizu neobjašnjivih povreda.

Izveštava se da je Mans napustio Grand Oaks Lejk ubrzo nakon telefonskog poziva sa dečakovom majkom.

Policija zapadnog Melburna zatražila je pomoć javnosti u pronalaženju Mansa, opisujući ga kao osobu od interesa za slučaj.

Više od dve nedelje kasnije, 28. juna, Mansa su uhapsili američki maršali u Džordžiji, dok je pokušavao da pobegne uz pomoć porodice i da se vrati u matičnu državu, Zapadna Virdžinija.

Mans je optužen u petak, a sudija na Floridi optužio ga je za prvostepeno ubistvo, kao i za zanemarivanje i zlostavljanje, izvestio je ClickOrlando.

Bonus video:

01:55

Čanak o ubistvu Zorana Đinđića

(Espreso / Scallywag and vagabond)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.