KOD ĐOKOVIĆA ORIGINAL, KOD VOJVODE OD KENTA REPLIKA: Neko je vladar planete, a NEKOGA SU MORALI DA ISPOŠTUJU!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

POKLON

KOD ĐOKOVIĆA ORIGINAL, KOD VOJVODE OD KENTA REPLIKA: Neko je vladar planete, a NEKOGA SU MORALI DA ISPOŠTUJU!

On je svoj mali trofej stavio na sto pored pravog trofeja kojeg je potom uručio Djokoviću, koji je posle četiri seta pobedio Beretinija

Objavljeno: 21:11h

Vojvoda od Kenta dobio je danas na poklon repliku šampionskog trofeja na Vimbldonu, pošto se posle više od 50 godina povlači sa mesta predsednika Ol Ingland kluba, gde se igra prestižni londonski teniski grend slem turnir.

Vojvoda od Kenta dobio je repliku trofeja po završetku današnjeg finala Vimbldona srpskog tenisera Novaka Djokovića i Italijana Matea Beretinija.

On je svoj mali trofej stavio na sto pored pravog trofeja kojeg je potom uručio Djokoviću, koji je posle četiri seta pobedio Beretinija.

Vojvoda od Kenta (85) jedan je od najbližih rodjaka kraljice Elizabete Druge i redovno gleda teniske mečeve na Vimbldonu iz kraljevske lože na Centralnom terenu. On je 1969. godine predao pobednički trofej Rodu Lejveru.

Djoković je pobedio sa 6:7, 6:4, 6:4, 6:3 i osvojio šesti trofej na Vimbldonu, a 20. grend slem titulu u karijeri, po čemu se izjednačio sa rekorderima Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Bonus video:

22:27

CENTRALNI DNEVNIK 11.07.2021.

(Espreso/Beta/AP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.