TERAO PRIJATELJICU NA ODNOS, a onda je PRETUKAO: Njegova verzija priče šokirala je sud
Mohamad, Foto: Liverpool Echo printscreen

JEZIVO

TERAO PRIJATELJICU NA ODNOS, a onda je PRETUKAO: Njegova verzija priče šokirala je sud

Ovo niko nije očekivao

Objavljeno:

Britanac Mohamad Kenšlu (28) iz okoline Liverpula našao se na sudu nakon što je uhapšen zbog napada na prijateljicu čiji je identitet policija sačuvala od javnosti.

Kenšlu se pre napada na prijateljicu više od pola godine intenzivno družio s njom pre nego što je pokušao da je siluje. Interesantno je da je napadač na sudu izjavio da je on bio žrtva, odnosno da je ona njega pokušala da seksualno iskoristi, prenosi Liverpool Echo.

Slučaj se dogodio u njenom stanu u koji su ušli posle bioskopa i sedenja u kafiću. Žrtva je Kenšlua ponudila pićem, a on je potom pokušao da je namami rečenicama kako je usamljen i ne oseća više potrebu da živi.

Žena se sažalila na nasilnika i legli su u njenoj sobi jedno pored drugog. Mohamad je tada pokušao da je natera na seksualni odnos tako što se trljao o nju. Ona je ustala i zamolila ga je da ode kući.

Mohamad se tada skinuo i uhvatio ju je za glavu pokušavajući da je primora na oralni seks. Na kraju je žrtva otišla u drugu sobu, uzela telefon i navodno je okrenula supruga s kojim u poslednje vreme nije bila u dobrim odnosima. Rekla mu je kako ga i dalje voli i kako mora da dođe po nju.

Kenšlua je ovo iznerviralo i skočio je na prijateljicu udarivši je dva puta pesnicom u lice, dok se nije onesvestila.

Na sudu je ispričao drugačiju verziju događaja:

– Celo veče mi se udvarala kukajući da je sama i da joj nedostaje muškarac. Sažalio sam se i došao kod nje kući, gde me je zamolila da legnem pored nje. Tada me je zamolila da se skinemo, da oseti neku bliskost. I to sam uradio, a kada je pokušala da me namami na odnos, odbio sam je. Uhvatila me je za polni organ. Gurnuo sam je, a ona me je više puta udarila po telu. U samoodbrani sam je udario u lice, misleći da je neću povrediti već samo trgnuti da prestane. Pala je na pod, udarila glavom o njega i onesvestila se. Potom sam zvao policiju. Nikad mi nije bila privlačna niti sam ikada u životu poželeo da imam nešto više s njom osim običnog prijateljstva – ispričao je Mohamad Kenšlu.

Ono što Kenšluu ide u prilog je što žena nije zvala supruga preko telefona, već je blefirala, ali dokazi su i dalje mahom na njenoj strani.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.