Poznati britanski teoretičar zavere PRONAĐEN MRTAV U POLJSKOJ! Imao je opasne neprijatelje - tvrdi njegova majka! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

dosije x 2.0

Poznati britanski teoretičar zavere PRONAĐEN MRTAV U POLJSKOJ! Imao je opasne neprijatelje - tvrdi njegova majka! (VIDEO)

Njegova majka misli da je Maks Spirs svojim iteresovanjem i istraživanjem NLO-a i prikrvanja takvih slučajeva, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog
Objavljeno: 12:49h

Maks Spirs (39), iz Kanterberija u Engleskoj, pronđen je mrtav u Poljskoj, u koju je otišao da govori o teorijama zavere i neidentifikovanim letećim objektima (NLO). On je svojoj majci, nekoliko dana pre smrti, poslao sms poruku u kojoj joj poručio: "Tvoj dečak je u nevolji. Ako mi se nešto desi, istražite!"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spirsova majka Vanesa Bejts (63) misli da je njen sin svojim iteresovanjem i istraživanjem NLO-a i prikrvanja takvih slučajeva od strane vlada, stvorio moćne neprijatelje koji bi ga želeli mrtvog.

U jednom od poslednjih komentara koje je ostavio na društvenim mrežama Spirs je, u odgovoru prijatelju, napisao: "Dobro sam, ali sam mnoooooogo umoran!"

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.