SANDRU I NJENE 2 DEVOJČICE IZBO BIVŠI MUŽ: Treća ćerka traži NAJGORU KAZNU, a njegovo opravdanje je SRMANO!
Sandra sa ćerkama, Foto: Arquivo pessoal/Globo

PORODIČNA TRAGEDIJA

SANDRU I NJENE 2 DEVOJČICE IZBO BIVŠI MUŽ: Treća ćerka traži NAJGORU KAZNU, a njegovo opravdanje je SRMANO!

Tela nesrećne žene i njenih ćerki pronašla je sestričina koja je odmah alarmirala porodicu i policiju

Objavljeno:

Brazilcu Karlosu da Silvi (46) ove nedelje sudi se brutalan zločin za koji su sumnjiči da je počinio. U pitanju je trostruko ubistvo u kom su stradale njegova bivša žena Sandra D’Ageti (36) i njene dve ćerke iz prvog braka Lisa Amorim (13) i Karina Fernanda (15).

Njih je nožem do smrti izbo Da Silva, a treća njena ćerka Kamila, koja u trenutku zločina nije bila na tom mestu, svedočila je pred sudom i zatražila maksimalnu kaznu za čoveka kog je nazvala monstrumom.

– Ima dovoljno dokaza da ovaj monstrum bude osuđen maksimalnom kaznom. Majka i sestre ne mogu da ožive, ali možemo da se molimo za pravdu – navela je Kamila, prenosi Globo.

Ona je dodala da od samog starta nije podržavala vezu Da Silve i njene majke i da je taj čovek oduvek bio bahat i agresivan.

Sandra je optuženog upoznala u školi u gradu Kujaba gde su zajedno radili. Nekoliko puta su se, međutim, zbog ljubomore razdvajali i ponovo sastavljali.

Poslednji put kada su se posvađali, više se nisu nikad pomirili, a Karlosa da Silvu je pogodilo kada je čuo da je Sandra našla novog dečka.

U sudskom svedočenju, Kamila je istakla da joj je nekoliko dana pre smrti majke i sestara neko zapalio garažu i da je sumnjala na dotičnog muškarca, ali da nije imala dovoljno dokaza.

Karlos da Silva, međutim, negirao je da je počinio trostruko ubistvo, već je krivicu svalio na treće lice za koje tvrdi da je muškarac, ali da ga ne poznaje.

– Došao sam tog dana kod Sandre i čuo kako se svađa sa muškarcem. Reč je o visokom i krupnom čoveku koji je i mene napao i uperio mi pištolj u čelo. Kada sam izašao, začuo sam Sandrine vriske i posle se više ništa nije čulo, osim Karininog glasas koja je govorila: “Zašto si to uradio majci” – pravdao se optuženi za ubistvo, ali je ćerka ubijene žene rekla da to nema veze sa istinom.

Kako prenosi Globo, Sandra i njene dve ćerke izbodene su nasmrt, a tek sledećeg dana tela je pronašla Sandrina sestričina koja je pozvala svoju majku, odnosno Sandrinu sestru.

Na osnovu DNK analiza materijala sa mesta zločina, pronađeni su tragovi optuženog Karlosa da Silve za kog se gotovo sigurno može reći da je počinio zločin, jer ostalih DNK tragova nema.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.